# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> husholdning >>
Hvordan renser jeg Brush på min Kirby Sentria
? Kirby Sentria er den seneste i en lang linje af højtydende støvsugere designet til at gøre at fjerne snavs fra tæpper , vægge og lofter mindre vanskelig. Kirby støvsugere er kendt for deres pålidelighed ; Men nogle gange er du nødt til at tage maskinen fra hinanden for at udføre en lille hjem vedligeholdelse. Rengøring af pensel af Kirby Sentria er en af ​​de opgaver , som en du kan udføre derhjemme uden at tage den til et værksted for service.Things du har brug
Køkkenkniv Gammelt klud eller papertowels
< br > Vis Flere Instruktioner
1

løfte den forreste del af Kirby Sentria der dækker vakuum området. Fjern vakuum afsnit, fordi det dækker børsten. Drej knappen på forsiden af ​​vakuum mod uret, så de røde pile linje op . Lås låsen ved at skifte den fra venstre til højre , og løft derefter vaccum afsnittet ud hoveddelen af ​​maskinen.
2

Undersøg børsten sektion af Kirby Sentria at se om nogen hår , snavs eller andre objekter er viklet ind i børsten. Bemærk, at hår normalt samler på børsten rulle, mens snavs samler sig på børstehårene .
3

Skær enhver hår omkring midten af børsten med en skarp kniv . Fjern alle hår og smide det væk.
4

Tør snavs væk med en gammel klud eller papirhåndklæder. Fjernelse af snavs vil hjælpe din Kirby Sentria hente ny snavs lettere.
5.

Udskift vakuum afsnittet om Kirby Sentria . Drej låsen til venstre for at låse den på plads . Drej knappen med uret , således at de to grønne pile er linet op sammen. Din Kirby Sentria er klar til brug.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com