Hvordan man laver et surfbræt Kage
Surf er op ! Uanset om det er sommer eller vinter , hvor din fest finder sted, der har et surfbræt kage gør bølger til din æresgæst ! Her er hvordan man kan gøre denne fantastiske kage . Hvad du har brug
9-tommers runde kage pan
9 -by- 13 tommer kage pan
2 kagemix og ingredienser til samme
1 dåse hvid klar -til-brug frosting eller en lille parti af hjemmelavet hvid frosting
2 eller 3 farver af klar-til- brug frosting eller små partier af hjemmelavet frosting i 2 eller 3 farver
Stort stykke rent pap , beklædt med blåt papir eller malet blå og stort ark klar plast wrap eller klar cellofan til at dække pap (klar , så den blå farve viser igennem)
tape til at fastgøre den klare wrap på bagsiden af ​​pappet
Kniv til at skære kager
Spatel eller afrundet -tip kniv til frost kager
Teaspoon
billeder eller fotos af surfboards , så du kan frost din kage til at ligne en rigtig en
Levnedsmiddelfarvestof (valgfrit)
Shredded hvid kokosnød (valgfrit) myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tænd ovnen , så det kan opvarmning til den temperatur, der kræves som anført på kage mix kassen. Efter retninger , fedt og mel både kage pander (hvis påkrævet) , tilsæt æg , vand og olie , som anvist af kage mix retninger, og fylde begge pander omhyggeligt. (Du skal have noget kage dej tilovers , så enten gøre cupcakes fra den eller hæld det i en anden forberedt kage pan og bage det efter de to surfbræt kager er færdig. )
2

Angiv både 9-tommers runde kage og den 9 -by- 13 tommer firkantet kage til afkøling , efter anvisningerne på kassen. Når de er begge totalt cool , forsigtigt fjerne dem fra pander. Ved hjælp af en kniv, skæres den 9-tommers runde kage i halve, 12-6 o 'clock .
3

Sæt den rektangulære kage på den klare plastik eller cellofan side af det stykke pap. ( Du bruger den blå pap til at ligne havet. ) Pickup halvdelen af ​​de 9-tommers runde kage og omhyggeligt passe sin lige side til den lige ende af den 9- ved - 13 tommer firkantet kage.

4

Frost både kager , som de var én lang kage ved hjælp af spartel eller den afrundede spids kniv , og lad din fantasi beslutte, om du lægger striber eller hvirvler eller store blomster på " surfbræt ". Brug 2 eller 3 farver frosting til virkelig at gøre det farveskema speciel!
5

Tint den hvide frosting blå til at matche den blå af 'Ocean ', der er under kagen. Ved hjælp af teske , slyng den frosting på plasten i en bølge mønster . Gør bittesmå ' bakker ' og ' dale ', og sætte et stykke revet hvid kokosnød på toppen af ​​hver ' bakke ' at ligne spidsen af ​​en bølge. Sæt hele kagen i køleskabet , så frosting firmaer før festen. Bliv klar til alle gæsterne til " ooh " og " aah ", som de beundrer din kage udsmykning evner !


Hus Have © have.989214.com