Jul Udendørs Belysning Idéer

julelys kan ikke kun hjælpe med at gøre dit hus ser festlige men kan tilføje en følelse af julestemning til dit nabolag , også. Så længe du huske at bruge vejrbestandige lamper lavet til kun udendørs brug, kan du være så kreativ, som du vil. Fra belysning op din indkørsel og veranda til at skabe en vinter Eventyrland scene i din forhave , ved hjælp af lys ved juletid kan helt forvandle dit hjem.
Hus og Porch

En af de mest effektive udendørs julebelysning ideer er at pryde dit hjem med lys. Belysning op dit hjem giver det magiske vinter følelse at folk elsker , især i løbet af julen . Du kan vælge enhver farve lys til at skabe en god effekt . Stikning med glatte hvide lys er mere af et klassisk look , eller gå med røde og grønne lys bruger de typiske julegave farver. Du kunne gå til flerfarvede lys , også, hvis du ønsker at oprette et virkelig lyse og sjov scene . En fantastisk måde at lyse op dit hjem er at fastgøre lys til de naturlige linjer i dit hus , såsom langs tagrender på toppen af huset, langs rækværket på din veranda og omkring omridset af din dør . Du skal bruge en hammer og søm for at sikre lys bo fast på plads . Anden smuk julebelysning effekt er at købe hvidt lys , der drapere nedad fra en vandret ledning. Hvis du hænger dette sammen din tagrender på toppen af huset eller langs din veranda gelænder , kan det skabe effekten af ​​istapper hængende ned .
Front Yard

Du kan virkelig gøre en vinter Eventyrland scene i din forhave , hvis du har lyst til . Først satte scenen med det, du allerede har i din værftet. Drapere lys på træer , du har i haven - hvis du kan placere lys, så de følger de linjer i nogle af grenene på træerne det kan se særligt magisk . Vedhæft lyskæder til dine hegn, også. Du kunne sno lysene sammen med grønne guirlander og holde røde sløjfer til dem for at tilføje til effekten. Hvis du har nogen søjler eller lygtepæle i din værftet , vedhæfte den samme tændte grønne guirlander til dem , også. Når du har indstillet scenen for din vinter Eventyrland , bør du tænke på at sætte nogle Christmas lys skulpturer i gården så godt. Skulpturer , såsom en kæmpe Santa Claus, julemandens rensdyr eller søde snemænd er tilgængelige i butikkerne omkring juletid og er en reel iøjnefaldende tilføjelse til en jule lys scene i din værftet.
Indkørsel

Din indkørsel har potentialet til at blive smukt belyst ved juletid og er en dejlig måde at gøre dine besøgende føler det som om de er blevet transporteret ind i en jul tilflugtssted , når de trækker deres bil i . for en moderne tage på udendørs jul lys, linje din indkørsel med elektrisk tiki torch lys. Hvis du ønsker at tilføje nogle festlige farve til scenen , tilføjer i en håndfuld røde LED Cherry Blossom træer , også. Sammen skaber de en virkelig smuk effekt uden at være over toppen. Hvis du kan lide din belysning mere åbenlys end at få nogle flerfarvede blinkende reb lys og linje din indkørsel med dem eller vedhæfte dem til buskene foring indkørsel , hvis du har dem .
Windows

Brug dine vinduer til at skabe en julebelysning effekt kan bare tilføje det sidste touch til din belysning display. Du kunne hænge lysene med istap effekt under hvert vindue for at give en speciel , sneet -in look. Du skal også huske , at dine lygter ikke behøver at blive hængt på ydersiden af ​​et hus for at skabe en lyseffekt , der er synlig udefra. Stearinlys er synonyme med jul og give en hjem en varm , festlig glød. Arranger stearinlys langs dine vindueskarme i en vis orden , såsom at have en stor lys i midten med to mindre lys på hver side af den. Tænd dem i aften når det er mørkt udenfor, så de skaber maksimal effekt. Hvis du er bekymret for brandfare , kan du også købe elektriske stearinlys, der kan se lige så virkelige .

Hus Have © have.989214.com