Ideer til Sådan Decorate Small kunstige juletræer

Brug de små kunstige juletræer til at dekorere bordplader , entryways eller ethvert område af dit hjem, der har brug for et strejf af ferie juble . Små kunstige træer også gøre vidunderlige soveværelse accenter for kid værelser og kan genbruges år efter år. Den lille statur af disse mini træer betyder, at de ikke vil tage lang tid at dekorere og at du ikke bliver nødt til at bruge en masse penge på dekorationer. Du kan bruge dekorationer er beregnet til miniature juletræer , eller du kan genbruge andre elementer til at bruge på dit træ .
Hvad du har brug
Batteridrevet miniature juletræ lys sat Salg batterier i den korrekte størrelse og mængde til magten lysene Salg 3 meter af 1/2- tommer bred metallisk farvebånd trim
1 tomme metalliske buer med twist bånd Salg Miniature julepynt , der er mindre end 1 tomme Salg Sortiment af kostume smykker eller andre små dekorative stykker ( valgfrit)
Instruktioner
1

Placer træ på en flad arbejdsflade . Juster grenene hvis det er nødvendigt for at skabe en behagelig form .
2

Sæt batterierne i batterirummet af lys og tænde lyset .
3

pak streng af lys rundt om træet , der starter i bunden og arbejder din vej til toppen. Tuck strengen i grenene at sikre.
4

Wrap metalliske bånd rundt om træet , der starter i bunden og arbejder din vej op . Placer båndet langt nok ind i de grene, den holder .
5

Vedhæft de metalliske buer tilfældige grene ved hjælp af twist slips rygge. Fordel buer jævnt rundt om træet .
6

Fastgør mini Julepynt til træet med wire eller loop bøjler , de kommer med . Fordel ornamenter jævnt rundt om træet for de bedste resultater . Hvis det ønskes, vedhæfte glitrende kostume smykker stykker som øreringe og halskæder til ekstra gnist . Vis dit træ , hvor du har brug for et strejf af ferie charme .

Hus Have © have.989214.com