Hvordan laver Grapevine Kranse med greens

Tilføj et strejf af festlige juble til dit hjem med en hjemmelavet krans lavet ved at vride vinstokke sammen . Pryder krans med et sortiment af høstede greens at skabe en attraktiv og unik ferie dekoration .
Hvad du har brug
vinranker Salg Shears
Holdbare greens
Twine eller wire
Ribbon
Instruktioner
1

Skær friske vinstokke med tunge havearbejde saks i længder flere meter lange . Fjern alle blade eller frugt klamrer sig til vin , men du kan holde enhver dekorative krøllede slyngtråde .
2

Wrap en lang, robust vin i en cirkel lidt mindre end den tilsigtede størrelsen af ​​din færdige produkt. Holder cirkel på plads med den ene hånd , wrap resten af vin i en spiral omkring den. Putte udgangen af vin i stedet for at forankre form af kransen . Hvis enden ikke vil forblive på plads naturligvis bruge et lille stykke sejlgarn eller wire til at binde det på plads.
3

Tuck enden af ​​en anden vin på plads mellem de overlappende vinstokke af cirklen og spiral denne vin omkring længden af ​​den cirkel som godt. Gentag denne proces med så mange vinstokke , som er nødvendige for at opnå den ønskede krans tykkelse.
4

Saml en bred vifte af grønne og andre naturlige materialer til at dække krans . Brug små grene snipped fra stedsegrønne træer , især graner , for at gøre en traditionel ferie krans . Kig efter fleksible , holdbare greens, der ikke vil rådne , og vil fastholde et attraktivt udseende længe efter bliver skåret . Palmeblade , eukalyptus kviste og fisse pilegrene også fungerer godt .
5

Tuck greens til vinstok at sikre dem , eller binde dem fast med sejlgarn . Dække så meget eller så lidt af den underliggende vinstok struktur som slår dine fancy. Kviste fra en kristtjørn med de blanke grønne blade og røde bær er vedlagt, eller kviste af mistelten kan skjules i blandt det grønne til en festlig udseende. Farverige efterårsblade , kogler , tørrede klaser af urter , tørrede blomster og tørret frugt eller græskar også fungerer godt . Udsmykning muligheder er kun begrænset af din fantasi. Tilføj en efterbehandling stof bue , hvis det ønskes.

Hus Have © have.989214.com