Sådan Hang Tart Burner Stearinlys

Hængende tart brænder stearinlys kan accent dit hjem med et strejf af sjov , samtidig med at det lugter godt på samme tid . Desværre , deres navn er misvisende , da de normalt ikke er hængt på samme måde fyrfadslys eller andre små stearinlys kan dinglede fra kroge i hjemmet . Da de er , ved design , to stykker , der sidder oven på hinanden , er det vanskeligt at hænge dem på den måde . I stedet hængende tart brændere normalt indebære en figur af en slags med plads til både tærte og offerfund stearinlys , der vil smelte det.
Hvad du har brug
Hængende tærte brænder
Tart pejseindsatse

Plain offerfund stearinlys
Lighter eller tændstikker
Instruktioner
1

Find et godt sted i dit hjem for at finde din hængende tærte brænder. Afhængigt af hvad design, du vælger , kan du vælge at placere den i et bestemt rum . Reoler, mantels , borde og vindueskarme er alle gode steder at finde en hængende tærte brænder. Sørg for det sted, du vælger at finde din hængende tærte brænder niveau . Sørg for ikke at placere den for tæt på noget brandfarligt.
2

Hæng støtte til tærte bakken eller kurv , så det selv og ikke er kippet. Normalt vil støtte være en streng af en slags, eller eventuelt en kæde, der kan justeres med lethed.
3

Placer din tærte brænder indsatsen ( voks tærte , soja perler eller anden type ) i tærte bakken.
4

Placer en almindelig offerfund stearinlys i bunden af ​​din hængende tærte brænder. Træk vægen , så den står lige op og er klar til at blive tændt
5

Lys vægen på offerfund stearinlys med en lighter eller tændstikker . Din tærte bør begynde at smelte meget hurtigt , frigiver sin duft i dit hjem. Se det første gang for at sikre, at det ikke kommer til at smitte af på den flade, hvorpå du har placeret din hængende tærte brænder .

Hus Have © have.989214.com