Sådan køber Drip Stearinlys
Du kan have stoppet se dem efter 1970'erne i folks stuer , men drop stearinlys er stadig tilgængelige. Ifølge Woodstock Candle Company , er dryp stearinlys også kaldet Chianti flaske stearinlys på grund af den tradition for at bruge Chianti flasker som lysestager i restauranter. Uanset hvad du vælger at kalde dem , har nogle interessante nyskabelser i årenes løb skabt en endnu bredere vifte af drop stearinlys typer at vælge imellem , hvilket giver flere udsmykning muligheder . Hvad du har brug
computer med internetforbindelse myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner Salg Steps til at finde den perfekte Drip Candles
1

Søg på internettet. Google-søgninger for dryp stearinlys opdrage en bred vifte af store og små distributører. Sørg for at du søger under betegnelsen Chianti flaske stearinlys så godt. Søg mere bredt til candle distributører , da de ofte bærer dryp stearinlys også. Kig efter en sektion til at søge på webstedet for dryp stearinlys specielt når du finde stearinlys virksomheder, der synes at have en bred vifte af stearinlys på lager. Også søge nyhed butikker og håndværk leverandører .
2

afgøre, hvilken type drop lys vil fylde dine dekorative behov. For en Halloween fest , så prøv dryp stearinlys , der er hvide , men synes at bløde rødt. Køb dryp lys i sort lys reaktive farver, hvis du har sort lys i din stue . Hvis du vil have dine dryp stearinlys til at ændre farver , mens de brænder , købe stearinlys, der drypper i et væld af farver, som de smelter . Køb sæt af forskelligt farvede individuelle stearinlys , hvis du kan lide effekten skabt ved lagdeling større stykker flerfarvet voks .
3

Sammenligning butik for at finde den bedste pris for din dryp stearinlys. Husk at sammenligne forsendelsesomkostninger , hvis du køber online, fordi disse ekstra omkostninger kan få ganske pebret . Før du køber , så prøv at finde en forhandler, der tilbyder en aftale på forsendelse. Når man sammenligner omkostningerne , så sørg for at faktor i de ekstra omkostninger , du bliver nødt til at bruge på forsendelse kontra at købe fra en lokal forhandler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com