Hvilken slags maling kan jeg bruge til at dekorere Plastic vinglas
? Hvis du har et sæt af plast eller akryl vinglas , kan du tilføje dit eget specielle design på ydersiden af ​​glasset for at personliggøre dem. Brug af den rigtige slags maling vil hjælpe ikke blot med at få maling til at holde ordentligt, men også med det iført godt , selv efter flere vaske. Permanent lakering

Permanent emalje maling er en sikker maling, der kommer i en række forskellige farver. Typisk kan du finde hele kits med flere små potter i forskellige farver , eller du kan købe gryder én efter én . Emalje maling er ideel til plast og vil overholde godt. Desuden vil det holde op til hånd- vask - men det er ikke anbefalet til brug i opvaskemaskinen. Den af en opvaskemaskine høj varme vil vaske malingen væk over tid.
Vitrea

Vitrea maleri er både en teknik og navnet på en type maling bruges til at male vinglas . Det giver en unik , kulørt glas look. Anvend denne type maling med en pensel , eller bruge det, der kaldes " dip -metoden. " Dip fremgangsmåde anvender flere forskellige farver til at producere en kompliceret og smuk finish på glasset. Hold altid glasset på hovedet under dukkert proces for de bedste resultater .
Andre ting, du har brug
p Hvis du vil male frihånd , alle du skal bruge er et lille sæt af kunst børster . Hvis du foretrækker en mere poleret udseende eller ikke har den kunstneriske tilbøjelighed til at gå frihånd , tape stencils til glasset under maleprocessen . For Vitrea maleri, skal du bruge enten Vitrea kuglepenne eller maling krukker, samt flere containere til dyppeprocessen . Plastbeholdere arbejde godt for denne ansøgning , da du kan smide dem væk, når du er færdig.
Stock Advarsler

male aldrig inde i en plastik vinglas . De malinger anbefales til plast er ikke sikkert til brug i fødevarer . Mens du kan male ydersiden af ​​en plastik vinglas , kunne få maling på interiør forårsage sundhedsmæssige problemer, hvis du drikker af den. Brug aldrig en bly-baseret maling til maling af plast glas. Brug aldrig spray maling eller latex maling til denne ansøgning. Forkæl dine malede briller blidt ; malingen kan nemt skrabes i en høj- temperatur vask , eller når de er skubbet sammen .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com