Fjernelse af Svovl med en plænelufter Tank
En perlator system er en stor opbevaringstank , der sidder uden for et hjem og forbinder til sin vandforsyning til at neutralisere svovl i vandet. Sommetider svovl stadig kan opbygge inden perlator tank, og boligejer måske bemærke et råddent æg lugt i vandforsyningen. Fjernelse af svovl fra perlator omfatter grundig rengøring af tanken og tage andre forholdsregler , der vil hjælpe til at undgå for store mængder svovl . Hvad du har brug
1 1/2 kop almindelig , ikke -duftende blegemiddel
Højtryksslange
Basket
ustabiliseret klortabletter sikkert for bad og drikkevand
2 justerbare skruenøgler
Latexhandsker
ikke- duftende blegemiddel
Sponge myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
ikke drænende Metoder
1

Tilsæt 1 /2 kop af regelmæssig , ikke -duftende blegemiddel til dit hjem salt tank. Det tilføjes, at mængden af ​​blegemiddel en gang hver uge for at forbedre dit hjem vandforsyning og fjerne svovl.
2

Spray vand fra en højtryksslange i luftindblander. Lugt vandet i dit hjem for at teste det.
3

Installer en kurv i luftblander , og placere en ustabiliseret klor tablet, der er sikkert for bad og drikkevand i kurven. Klor vil bidrage til at reducere svovl oprustning.
Aftapning Method
4

Tag huset pumpe ledningen fra sin stikkontakt. Afbryd strømforsyningen til perlator ved at slukke dit hjem hovedafbryder .
5

Slut den ene skiftenøgle til afløbsrøret i perlator , og tilslutte en anden skruenøgle til afløb cap. Drej begge nøgler med uret for at fjerne hele bundproppen fra luftindblander.
6

Sæt på latex handsker . Fjern låget fra perlator tank, og hæld 1/2 gallon ikke- duftende blegemiddel i luftindblander. Skrub indersiden og alle dele af perlator og tank med en svamp , mens iført handsker .
7

Tænd strømforsyningen efter alle vand afløb fra perlator tank. Sæt låget på beholderen. Lad spray i perlator at skylle perlator og tank for mindst 30 sekunder.
8

Sæt bundproppen til luftblander , og sæt huset pumpe tilbage i stikkontakten. Enten installere en kurv i perlator og placere en ustabiliseret klor tablet, der er sikkert for bad og drikkevand i kurven, eller tilsæt 1 kop ikke- duftende blegemiddel til luftindblander.


Hus Have © have.989214.com