Hvordan man gør en Master Reset på en Bosch Brandalarm
Grundlagt i 1886 , Bosch-koncernen er en tysk apparat og sikkerhed - systemet produktionsvirksomhed, der distribuerer sine produkter over hele verden . Den nordamerikanske afdeling af Bosch Security tilbyder en bred vifte af bolig-og erhvervsejendomme sikringssystemer med brand - alarm funktioner. Du kan nulstille din Bosch sikkerhedssystem for at rydde begivenheden hukommelse efter en falsk alarm . Hvis brandalarm funktionsfejl , en master reset returnerer systemet til fabriksindstillingerne på få sekunder. Master -kode Reset

Et tocifret brugerkode og firecifrede personlige id-nummer gør det muligt at få adgang til kontrolpanelet . Skibsføreren eller programmør , kode giver frie tøjler over hele systemet , der gør det muligt for brugeren at lukke munden på alarmer , reset, deaktivere og programmere enheden . Fabrikken programmeret mester kode er "00 9876 ". Selv om "00" altid bruges til at betegne master kode , kan du tilpasse de fire PIN cifre. Tryk på "0" "2" og "1" knapperne til at indtaste koden - programmering , derefter trykke på " 1" igen for at programmere masterkode . Indtast en firecifret PIN-kode efter eget valg og tryk på " # /Enter" knappen for at gemme dine ændringer .
Control Panel Reset

Efter branden system lyde en falsk alarm , kan du trykke på " Silence " -knappen for at dæmpe de klokker og horn advarsler. Dog fortsat alarmnotifikationen på displayet, indtil kontrolpanelet er nulstillet . Denne type af reset rydder begivenhed hukommelse og forstyrrer elektricitet til detektorer , der giver dem mulighed for at genstarte. Nulstilling af kontrolpanelet er enkel : Du skal bare trykke og holde "Reset" knap på panelet i et sekund , hvorefter den slippes .
Røgfrit Detektor Reset

Røgen - reset funktion lader dig kortvarigt at slukke for strømmen til røgdetektorer for at forhindre dem straks lyde en anden alarm. Tryk på "0" "3" og "2" knapper til at få adgang til programmeringen , tryk derefter på "1" at vælge " Smoke Reset ". Du kan forstyrre el for én til 16 sekunder detektorerne ikke vil registrere en alarm for yderligere fem sekunder efter strømmen er genoprettet. Skriv den ønskede røgalarm forsinkelse og tryk på " # /Enter".
Master -System Reset
p Hvis dit Bosch brand - alarm -system oplever en fejl, der er ikke løst med en reset på kontrolpanelet , kan du udføre en nulstilling for at gendanne fabriksindstillingerne . Selv om en master reset rydder systemet funktionsfejl , det også sletter eventuelle tidligere programmering eller zone konfigurationer. Tryk på " 0" og "8" at få adgang til "Historik Defaults " menuen; Tryk på " 2" at vælge " Standard EE ". Umiddelbart efter master reset , slukke for strømmen til enheden og fra for at geninstallere zone extendere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com