Kørestolsrampe Instruktioner
Amerikanerne med Disabilities Act indeholder retningslinjer for opførelse af offentlige og private rum for at lette deltagelse af folk i kørestole. Ramper tillader folk i kørestole at komme ind i og omkring bygninger uden hjælp . Kørestolsramper skal overholde standarder for at sikre deres sikkerhed og brugervenlighed. Kørestol ramper omfatter bremse ramper , der tillader den person i en kørestol for at bruge byens fortove og være i stand til at krydse gaden sikkert. Ramper og bygninger.

Når du bygger en kørestol rampe inde i eller ved siden af ​​en bygning , er du nødt til at overholde forskellige standarder for en ny bygning end til eftermontering en historisk bygning. Design rampen i en ny bygning til at have en 1 tomme stigning hver 20 inches. Det er nemmest for en person i kørestol at administrere. Ændre denne anledning til 1 tomme stigning for hver 16 inches , hvis du er begrænset af dimensionerne af bygningen, og der er ingen måde at opbygge den mere gradvis rampe. I historiske bygninger , når der ikke er noget alternativ , hvis stigningen er kun 6 inches, en stigning på 1 tomme i 10 tilladte inches.

Uanset stigningen , design ramper til at være mindst 36 inches lang . Dog kan en tilgængelig rute går gennem et 32-tommers døråbningen. Landingerne er nødt til at være mindst lige så bred som rampen , og hvis de går rundt om et hjørne , regler dikterer størrelsen være 5 kvadratmeter - . Den nødvendige størrelse til at tillade let drejning

Sørge for håndlister til at være på begge sider af en rampe , hvis det er mere end 6 meter lang . Placer håndlister 3 fod ( give eller tage 2 inches) over gulvet af rampen . Fastgør gelændere 1 1/2 inches fra væggen og på en måde , at de er i stand til at blive grebet kontinuerligt. Også sikre , at de gelændere er solidt fast og ikke roterer.
Curb Ramper

Curb ramper skal gives til enhver rute som anvendes af en person, der har behov for en kørestol at komme rundt. Sådanne gangbroer kaldes "tilgængelige ruter. " Kantsten rampe må ikke stige i en skråning større end 1:20 . Se Ressourcer til et link til en illustration af skråningen .

Design rampen , så det er 36 inches lang til at tillade den person plads til deres hænder til at dreje hjulene på stolen uden at ramme deres knoer . Sørg for at rampen fast underlag og skridsikker ( med en statisk friktionskoefficient på 0,8) . Den statiske friktionskoefficient måler, hvor meget glider opstår, når to objekter gnider mod hinanden , og måles ved fysikere eller bygningsingeniører . Se Ressourcer til et link til en tabel , der giver friktionskoefficienten for fælles overflader . Gummi mod beton har den eneste koefficient , der opfylder tærsklen sikkerhed.

Læs retningslinier for bremse ramper som beskrevet i afsnit 4.7 i ADA Accessibility Guidelines (se Ressourcer til et link til retningslinjerne ) , før de gennemfører planer for en bremse rampe.

Hus Have © have.989214.com