Hvad er prisen for en Basement Window
? Tilføjelse af en kælder vindue giver en kælder en flugtvej , der øger sikkerheden og værdien af ​​et hjem . Kvalitet og valg, der foretages på hvert trin undervejs vil afgøre den endelige pris på at færdiggøre et nyt kælder vindue projekt. Funktion

Basement vinduer giver en kilde til ventilation , lys og en potentiel flugtvej i nødsituationer. Opgradering en kælder ved at installere et vindue bringer den plads op til at fyre kode til et soveværelse.

Typer

Basement vindue muligheder spænder fra små pop- out kits til fuld glidende vindue og stående havepasning udgange . Priserne starter på nær $ 200 og gå så højt som $ 2.000 for deluxe -systemer. Valgmuligheder er tilgængelige for en række styrker og størrelser til at rumme en større kælder eller metro opholdsstue.
Materialer

Window materialer til kældervinduer er specialiserede kan modstå de elementer af at være så lav til jorden og under vægten af ​​husets ramme. En række muligheder er til rådighed til at matche udseendet af vinyl eller træ ruden vinduer i resten af huset.
Installation

Installation af en kælder vindue selv eller sammen med en ven vil koste omkring $ 500 og tage mellem to og tre dage. Kontraherende en professionel til at gøre arbejdet vil koste omkring $ 2.000 til $ 3.000 , afhængigt af vanskeligheden ved udgravningen processen.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsesomkostninger er lav på et kælder vindue og de fleste kommer med en livstidsgaranti . Vinduet skal rengøres hver måned og testes ved hver rengøring for at sikre , at det fungerer som en levedygtig exit.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com