Årlige Salvia sorter
Salvia planter vokser som både stauder og enårige. Dens årlige sorter kommer i flere farver og størrelser. De trives i lyse, fuld sol , begynde at vokse efter den sidste frost , og kan udholde i fuldt flor , indtil temperaturen falder om efteråret. Plant Salvia enårige i løs jord med masser af næringsstoffer og vand generøst , når de har spirede . Lady in Red

Salvia coccinea er , som " coccinea " i sit navn antyder, rød i farven. Planten har lange, spredt ud blomstrer , der forlener en shrublike look. Lady in Red Salvia kan overleve høje temperaturer og tørre klimaer , og det har en tendens til at tiltrække fugle og bier .
Salvia microphylla

Salvia microphylla har lyse pink blomster . Det er uformelt kaldet baby- salvie . Det kræver betydelig solskin til at vokse , men det kan overleve på lidt vand. Barnet salvie er mindre woody end andre Salvia planter. Den kan nå højder på 2 meter og en bredde på 4 meter . Hummingbird elskere vil sætte barnet salvie tiltrækningskraft til fuglen .
Salvia splendens

Denne årlige stammer fra Brasilien , så det trives i varme eller varmt vejr . Den kan vokse i normal eller gødet jord . Salvia splendens er sårbare over for snegle . I køligere områder , bør anlægget placeres i fuld sol. Bladene kan være lys eller mørk grøn, men har tendens til at visne i lange sæsoner.
Salvia Victoria Blå

supplement til sine røde modstykke, elegant opkaldt Salvia victoria blå blomstrer sent på sæsonen , men fastholder sine blomster i længere tid end de fleste enårige. Formelt kaldet Salvia farinacea , denne sort har intense , blå minimalistisk blomster egnede til sit navn. Det er kortere, men mere tæt end andre Salvia sorter. Dens attraktive farve og blå - grønlig blade gør det en tiltalende centerpiece mulighed.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com