Hvordan til at spire Spinat
Plant spinat enten højre væk i foråret, så snart du forberede havejord , eller i det tidlige efterår, når den varme sommer er gået . Spinat er en cool- sæson afgrøde , der kan modstå en lufttemperatur så lav som 20 grader F og foretrækker jordtemperatur til at være mellem 38 og 60 grader F. Spinat vokser godt i en bred vifte af jordtyper , men er meget følsom over for jordens pH plan. Brug en jord testkit til at teste din jord ; derefter foretage eventuelle nødvendige reguleringer for at opnå en pH-niveau mellem 6,4 og 6,8. Plant frisk spinat frø hvert år at opnå de bedste voksende results.Things du har brug
Køleskab
Haveslange myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer spinatfrø i køleskabet i en til to uger før plantning dem . Dette er især vigtigt for ethvert fald plantning du gør, for at producere en tidlig vinter afgrøde.
2

Forspires spinatfrø i rækker med 12 til 15 frø for hver 1 foden af ​​rækken længde. Space rækkerne 12 inches fra hinanden . Dæk spinatfrø med 1/2 tomme af jord og tryk ned med hænderne , så frøene har en fast kontaktperson jord .
3

Hold jorden fugtig , men ikke alt for våd, indtil spinat frø spirer , hvilket bør ske inden for en uge eller to. Derefter skæres tilbage til 1 tomme af vand hver syv til 10 dage.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com