Sådan Plant Chives fra en Pot
Emerging fra næsten frosne jord i det tidlige forår , purløg ( Allium schoenoprasum ) er en af ​​de mest hårdføre køkkenurter almindeligt dyrket i hjemmet haver . Selv om de er spiselige, purløg også gøre fremragende kantning planter til blomst grænser . Deres lavendel blomster blomstre i det tidlige forår og fortsætter på planterne i et par uger. Resten af året, deres strittende blade tilføje tekstur og interesse. Pibeløg blomster er spiselige og smag af løg , ligesom leaves.Things du har brug
Garden murske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Forbered en plantning stedet, der får mindst seks til otte timers direkte sol hver dag. Kanten af ​​køkkenhave eller staude blomsterhave er gode valg .
2

Grav et lille hul med din have murske . Hullet skal være dobbelt så bred og dyb som gryden , hvor purløg i øjeblikket stiger .
3

Pop purløg ud af potten ved at rappe siden af ​​potten på en hård overflade. Tip potten så rodklumpen glider ud , og fange det med den anden hånd .
4

Indsæt rodklumpen i hullet . Tilføj jorden rundt purløg rødder og fast det forsigtigt med hænderne , så planten står op af sig selv , og er sikkert i jorden.
5

Vand med en hånd vandkande så jorden er fugtet til dybden af ​​rodklumpen . Giv det en drink hver to eller tre dage, indtil du bemærker blade vokser . Derefter giver det der svarer til 1 tomme af nedbør pr uge .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com