Sådan Break Up majs stilke
Når majsplanter stoppe produktionen ører i efteråret, er gartnere overladt til at håndtere med bare cornstalks . Selvom afgrøden er gjort, ikke er ubrugelige de resterende planter. Cornstalks kan brydes op og lægges til kompost bunker eller dyrket i haven jord nedbrydes. Cornstalks vil tilføje supplerende næringsstoffer til hjemmelavet kompost eller haven jord , som kan øge sundheden og udbyttet af fremtidige afgrøder. Ved at bryde dem op i mindre stykker først , er nedbrydningsprocessen drønede op . Ting du skal
Handsker
Machete
Plæneklipper
Hatchet
Goggles
Flishugger eller shredder
Rototiller
Vis Flere Instruktioner
< br > 1

Brug et par handsker, når du arbejder med cornstalks at beskytte dine hænder fra skade . Brug en machete til at skære ned majs stilke lige over jordoverfladen , når de er holdt op med at producere majs og er begyndt at tørre. Læg dem på overfladen af ​​din have for en til to uger for at tørre.
2

Lad de tørrede cornstalks på jorden , og gå over dem med en plæneklipper , eller bruge en økse til at bryde majs stilke i stykker , hvis du har et lille antal stilke. Brug beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne. Fortsæt med at klippe eller hakke stænglen , indtil de er i små stykker.
3

Lej en flishugger eller shredder for store mængder af cornstalks . Læs brugsanvisningen og alle advarsler helt før betjening . Brug handsker og beskyttelsesbriller , mens du arbejder med træ - chipping maskiner. Placer tuden af maskinen for at lede strimlet stilke på din have plot eller kompostbunke . Tænd maskinen og tilsæt de tørrede cornstalks i maskinen et par ad gangen .
4

Lad maskinen køre i to til tre minutter efter skår er færdig. Tænd maskinen og tage stikket ud af stikkontakten før rengøring dens indre. Depositum løs Cornstalk chips indefra og omkring maskinen ind i din have plot eller kompostbunke .
5

Brug en rototiller at dyrke skåret cornstalks ind i din have plot. Kør rototiller over din havejord flere gange for at sikre cornstalks er jævnt fordelt gennem jorden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com