De bedste metoder til Installation Asfalt Indkørsler
Asfalt er en tjære -lignende materiale, der anvendes til at bane enkle , holdbare indkørsler. Det supplerer enhver stil hjem og kan modstå års daglig slitage med lidt vedligeholdelse. Installation af en asfalt indkørsel er et stort projekt ofte gemt til erfarne entreprenører. Mens der er flere måder at nærme sig dette projekt , de bedste metoder understrege sikkerhed og forberedelse i hastighed. Forbered Webstedet

Når du beslutter dig om formen og stedet for indkørslen , det første skridt er at skitsere det med landskabet maling eller stave og en streng. Ring til dine hjælpeprogrammer eller 811 for at få gratis information om præcis, hvor underjordiske rør og ledninger er placeret i din værftet. Alle vækst og rodsystemer skal fjernes fra området efter du kontrollere, at grave , vil ikke forstyrre nogen tjenester .
Byg Foundation

For at understøtte indkørsel fortovet under hårdt vægtbelastning , bør grundlaget være mindst 2/3 så tyk som fortovet , eller 8 inches. Udgrave mindst 12 inches fra indkørslen site, så skråning bunden med 1/8 tomme for hver fod , så vandet vil flyde væk fra huset . Stabilisere Altid jorden på gulvet i stedet , før du tilføjer grus base. Hæld grus i 3-tommer - tykke lag ad gangen og kompakt hvert lag , indtil basen er mindst 8 inches tyk.
Installer Asphalt

Svarende til våd beton , skal du passe formular boards omkring den indre omkreds af sitet. Skru brædderne sammen og installere stakes hvert par fødder rundt uden at afstive brædderne mod trykket af asfalten. Den løse asfalt vil blive distribueret i små bunker over indkørslen site. Brug gauge river at sprede det ind i hjørner, sider og jævnt hen over overfladen . Gå over hver sektion af indkørslen flere gange med en damptromle til at sikre en ensartet tykkelse og udjævne overfladen, før det begynder at køle og hærde.
Seal Surface

Asfalt sealer forhindrer fading og tilføjer års tjeneste til en indkørsel , men bør ikke anvendes, før de asfalt hærder i mindst seks måneder. Sealer er designet til at øge elasticiteten så indkørslen er mindre tilbøjelig til at revne . Plan om at genanvende det hver 3 til 4 år , da det slides væk med tiden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com