Sådan Test en Flame Sensor
En flamme sensor er designet til at regulere strømmen af ​​gas fra en gas ventil , meget gerne et termoelement . Test ene er afgørende for at opretholde en ordentlig og sikker funktionalitet af et gas -drevne udstyr omfattet af en flamme sensor, såsom en gas tørretumbler, ovn eller vand kedel . En fejl flammeføler kan forårsage permanent skade på enheden , uregelmæssig funktion og en alvorlig brand . Heldigvis teste en flamme sensor er ligetil, der kræver bare et multimeter og en lys source.Things du har brug
stjerneskruetrækker
Multimeter
Lyskilde ( flammeføler test lampe eller 60 -watts pære )

Vis Flere Instruktioner
1

Find flammen sensoren på gas -drevet enhed; det er normalt findes inde i en lille ryg eller front adgang panel.
2

frakoble enheden , eller hvis enheden ikke kan tages ud , skifte breaker inde i boksen breaker er ansvarlig for enheden til "Off"; position .
3

Løsn klemmen, der fastholder flammeføleren på plads ved hjælp af en stjerneskruetrækker og frakoble ledningerne ved at trække i wiren støvler .
4

Set multimeter for at vise modstand og røre sonder til den blå og hvide wire porte på flammeføleren; multimeter skal vise lav modstand .
5.

Tryk den åbne ende af flammeføleren mod en 60 -watts pære eller en flamme sensor test lampe. Efterse multimeter; det skal nu vise høj modstand .
6

Udskift flammeføleren hvis multimeter ikke viser nogen uoverensstemmelse i modstand, når den åbne ende af flammeføleren er placeret mod en lyskilde. hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com