Forskellige kvaliteter af Deadbolts
Deadbolts er et låse hjem og virksomhedsejere installere på deres døre for at give ekstra sikkerhed til deres bygning . American National Standards Institute eller ANSI, er en non- profit organisation, der fører tilsyn med klassificering af mange produkter, herunder Låserigel , fremstillet i USA. ANSI kvaliteter deadbolts fra niveauerne 1 til 3 . Deadbolts er normalt forbeholdt døre, der fører uden for en bygning . Hvordan Deadbolts Work

En deadbolt lås virker ved at låse en dør ind dens omgivende dørkarm . De fire grundlæggende elementer i en deadbolt er cylinderen , hvor de vigtigste indsætter i enheden ; bolten , der glider ind og ud af dørkarmen ; dørkarmen ; og tommelfinger -turn , som gør det muligt for dig at betjene bolten.
Indboforsikring

Installation af en deadbolt i dit hjem , kan resultere i at reducere omkostningerne i hjemmet forsikring. Kontakt din indboforsikring agent til at modtage anbefalinger om deadbolts til at skære forsikringsomkostninger. Hjem forsikringsselskaber er mere tilbøjelige til at skære forsikringsudgifter på huse med kvaliteter 1 og 2 Låserigel snarere end døre med Grad 3 enheder.
Grad 1

Grad 1 Låserigel er de mest holdbare produkter på markedet. For at kvalificere sig som grad 1 , skal en deadbolt nå mindst 1 tomme over døren ind i dørkarmen . Også Grad 1 deadbolts er i stand til at modstå mindst 150 pounds af pres og svarende til 10 hammerslag. Producenter teste Grad 1 deadbolts gennem 250.000 prøvningscyklusser. Grade 1 Låserigel er almindeligt anvendt i kommercielle bygninger og pakhuse .
Grade 2

Grad 2 Låserigel projicere op til 5/8 af en tomme i dørkarmen og tåler virkninger af op til 120 pounds af pres . Husejere bruger Grad 2 Låserigel oftere end kommercielle sites . Dan Kennard af Yale Residential Security Products anbefaler at købe Grad 2 låse til boliger , fordi de koster mindre end grad 1 , men forbliver mere holdbart end Grad 3 typer .
Grad 3

den nederste trin på deadbolt kvalitet stigen er Grade 3 produkter. Grad 3 Låserigel er de mindst dyre typer , men er ikke så holdbare som kvaliteter . 1 og 2. Disse Låserigel projicere op til 5/8 af en tomme i dørkarme og modstå op til 90 pounds af pres . Levetiden og pick- modstand Grad 3 deadbolts ikke passer Grad 1 og 2 enheder .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com