Hvordan man laver en billig Underground Shelter
I 1940'erne og 1950'erne , underjordiske beskyttelsesrum gav borgerne fred i sindet , at i tilfælde af en nuklear katastrofe , ville de være i stand til at overleve. Disse krisecentre er stadig bruges i områder med stor risiko for tornadoer og andre naturkatastrofer . I dag er folk stadig forsøger at forberede sig til menneskeskabte katastrofer eller naturkatastrofer ved at bygge underjordiske beskyttelsesrum , der spænder fra rå gruber til højteknologiske beton bunkers. Billig men effektive krisecentre befinder sig et sted midt imellem . Ting du skal
Skovle
Pick akser
brækjern
400 meter af 6 millimeter plastfolie
Vandtæt tape Hotel ( 40) 8- fods lange 2-tommer Square med 6 -tommer boards Hotel ( 17) 4 -tommer med 8 -tommer ved 1/2-inch krydsfinerplader
Vent rør
Deck skruer
silikone caulk myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

grave et hul i jorden. Ved hjælp af en skovl , grave en 12- mund- bred, 16- fod lange og 8- eller - flere -fods dybt hul . Linje hullet med plastik og tape sømmene med vandtæt tape for at forhindre fugt fra utætte i.
2

Byg rammen. Ved hjælp af 2-tommer med 6 -tommers boards , opbygge en 11-foot-10-1/2-inch ved 7-foot-10-1/2-inch med 8 -fods ramme til den underjordiske husly. Vær sikker på at ramme op en indgang stor nok til at få folk, forsyninger og udstyr indeni.
3

Dæk rammen. Ved hjælp af krydsfiner, dækker rammen , og fastgør hvert panel med dæk skruer . Forsegle hver søm med silikone caulk . Byg en luge til at dække indgangen til husly. Sæt ventilationshætterne rør så internatet kan få frisk luft.
4

dække forsigtigt husly med plastikfolie . Pas på ikke at punktere plast, så internatet er vandtæt. Fyld hullet i omkring læ med den fjernet, mens grave hullet snavs. Dæk husly med snavs. Sørg for, at indgangen og ventilatorfilteret rørene ikke bliver dækket.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com