Information om Mold Fjernelse i Homes
Den ubestridelige farer, husstand skimmel gaver til mange mennesker har ført til en øget interesse for de metoder, der anvendes for skimmel fjernelse i hjemmene. En stor del af enhver metode afhænger af omfanget af formen angreb, og der er forskellige tilgange til effektiv rensning af skimmel problemer . Mold Fjernelse i Homes

Et af de skridt , der anses for at være afgørende i enhver skimmel fjernelse indsats er rengøring på tilgængelige overflader i hjemmet. Mange eksperter anbefaler at bruge en ikke- ammoniak sæbeopløsning på hårde overflader såsom bordplader , glas, metal og hård plast. Træ kan være nødvendigt at være slebet i nogle tilfælde efter rengøring , såsom på væg pigge eller andre ufærdige træ overflader . Porøse materialer såsom gips og tapet kan være nødvendigt at blive erstattet så godt. Endelig skal alle overflader tørres af med rent vand og tørres grundigt med fans, støvsugere og affugtere .
Mold Fjernelse fra tøj Varer

del af en plan af mug fjernelse i boliger omfatter tøj, sko og andre beklædningsgenstande . Det kan være så simpelt som at børste overflader med en stiv børste . Denne fremgangsmåde har en tendens til at frigive sporer i luften, og det anbefales, at dette trin udføres i det fri . Tøj kan vaskes med blegemiddel og varmt vand ( eller så varmt som muligt) eller kan også være kemisk renset. Læder elementer såsom sko , tasker og bagage kan børstes og luftes ud , fulgt op af en blanding af denatureret alkohol og vand, der skal bruges til at aftørre overfladerne.
CDC retningslinjer

Centers for Disease Control har reageret i tilfælde af oprydning bliver behov for i offentlige bygninger, såsom skoler og offentlige kontorer. Retningslinjerne , der er baseret på EPA information , er faktisk den samme for skimmel fjernelse i hjem, på grund af arten af skimmelvækst og behovet for effektiv oprydning. Oplysninger fra EPA indeholder en tabel over foreslåede metoder til skimmel fjernelse. Metoderne omfatter våd støvsugning og damp rensning af tæpper , møbler og andre overflader , der kan have aktiv mug , aftørring overflader med en fugtig klud og opvaskemiddel , ved hjælp af et HEPA vakuum til tørre alle overflader og materialer og fjernelse af mug -angrebne eller vandskadede materialer.
opfølgende skridt

Den sidste del af skimmel fjernelse i boliger fokuserer på skridt at tage for at forhindre yderligere mug angreb. Disse trin er praktisk for enhver boligejer til at anvende uden en stor investering i maskiner eller i strukturelle ændringer. Affugtere anbefales til rum, der har en tendens til fugt. Fjernelse tæppe eller undgå installation af tæppet i fugtige rum er også foreslået . Forebyggelse kondens på rør løses ved isolering og indpakning , og storm vinduer bør anvendes til yderligere at negere kondens inde i hjemmet .

Forholdsregler at tage

Luftbårne svampesporer er et af målene for skimmel fjernelse i hjemmene. Derfor bør visse forholdsregler altid tages som en beskyttelse mod indtage sporer. Langærmede beklædningsgenstande , er hovedbeklædning , handsker og partikel masker anbefales, når du forsøger at fjerne mug på ethvert tidspunkt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com