Hvordan fortæller Hvis motoren Bad på en LG Tromm DLE6977W
? LG Tromm DLE6977W er en tørretumbler med en fugt sensor , standard tørrecyklusser og temperaturkontrol. En række problemer kan resultere i lejlighedsvis overophedning for at fuldføre strømsvigt. Forstå, hvordan at afgøre, om motoren er dårligt kan hjælpe regne ud, hvad næste skridt er nødvendige. Instruktioner
1

Vælg en cyklus og tryk på " Start" at se, om tørretumbleren vil begynde at dreje. Hvis LG tørretumbler ikke tumler når tørre cyklus er valgt, kan motoren være at skyde skylden . Kontakt LG til service.
2

Overvåg tørretumbleren Hvis cyklen starter og tørretumbleren begynder at ryste for at se, om tørretumbleren slukker uventet under cyklussen. Fjern eventuelle andre apparater fra stikkontakten sluttet til LG tørretumbler og brug ikke en forlængerledning eller adapter , da dette kan medføre en strøm overbelastning. Udskift eller nulstille eventuelle sikringer eller afbrydere , der er blæst eller udløst.
3

Kontroller at se tørretumbleren udluftning er blokeret , hvis tørretumbleren starter op og kører, men ikke varme eller synes at overophede , som en blokeret ventilationsåbning kan åbne termisk sikring , hvilket resulterer i temperaturer problemer og forårsager motoren til at mislykkes. Fjern eventuelle blokeringer i aftræk og at tumbleren kan køle helt af , før du forsøger at genstarte cyklussen.
4

Rens fnug -skærmen og kontrollere det indvendige af tørretumbler til løse genstande , hvis tørretumbleren er meget støjende. Nivellér tørretumbler ben, hvis tørretumbleren er vibrerende eller vuggende . Hvis tørretumbleren fortsætter med at være meget højt under brug , kan motoren gå dårligt. Den LG tørretumbler har en direkte drivmotor system, som er udviklet til at fungere roligt under de fleste omstændigheder . Hvis tørretumbleren fungerer meget højt , og enheden er forholdsvis ny , andre typiske årsager til støj , som omfatter slidte ruller , lejer eller glider , er mindre sandsynlige.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com