# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Andre Hvidevarer >>
Sådan Test strømstyrken på en Gas Range Ignitor
Ampereforbrug er styrken af ​​en elektrisk strøm . I form af en gas rækkevidde eller komfur , det er relevant for tænder . Selvom gas er en vigtig nødvendighed for et gaskomfur , er det stadig brug for elektricitet til at antænde gassen ind i en flamme til madlavning. Når ignitor ikke fungerer, kan teste strømstyrken på det fortælle dig, om det er et mekanisk problem. Selvom processen kan variere lidt mellem modeller , teste strømstyrken er noget næsten enhver ejer kan gøre på egen hånd. Ting du skal
skruetrækker
Nysgerrige værktøj
Ampereforbrug tester
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for gassen til området af sikkerhedsmæssige årsager. Fjern brænderen riste fra kogepladen . Fjern brænderdæksler og baser , også. Fjern de skruer, der holder den vigtigste toppen af ​​enheden på plads.
2

Indsæt en nysgerrige værktøj under den vigtigste top lige over kontrolpanelet og lirke det ud af enheden ved at fastgøre de klip , der holder det på plads.
3

Træk de to ledninger , der fører til tænder . Placer sonden din strømstyrke tester på ignitor elektrode og læse outputtet på testeren .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com