Sådan foretages fejlfinding af en gasfyr med rumlen Problemer
have en ovn , der gør rumlende lyde under drift kan blive en kilde til frustration og forstyrre dit daglige liv. Furnace lyde kan ske når som helst og kan endda forstyrre din familie søvn , hvis rumlen er højt nok. Normalt en rumlende ovn indikerer et problem med en eller flere dele . Udføre nogle forskellige fejlfinding rettelser for at fjerne støjen. Instruktioner
1

Sluk for gasforsyningen til ovnen og rengøre sediment , snavs eller affald fra de gasbrændere . Rengør brænderne i henhold til anbefalingerne i din specifikke ovn brand.
2

Undersøg panelerne hele ovnen for at sikre, at alle er sikre. Alle løse skruer , så panelerne vil ikke rasle eller buldre under drift .
3

Juster pilot lys til at forsøge at stoppe den rumlende støj. Drej termostaten til en høj indstilling , der kræver varme. Find pilotventil krop nær gasbrændere og drej knappen til positionen "Off" . Vent i tre minutter for gassen kan forsvinde fra den linje , og derefter dreje knappen igen og tænde piloten igen med en lang grill lighter eller kamp.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com