# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Hvilke materialer blev brugt til at opfinde mikrobølgeovnen
? Mikrobølger var en tilfældig opfindelse , biprodukt af radar forskning i kølvandet på Anden Verdenskrig. I 1946 blev selvlært Raytheon Corporation videnskabsmand Spencer Percy teste en ny type vakuumrør , da han ved et uheld opdagede, at slangen havde magt til at generere varme , der kan lave mad . Resten , som de siger, er historie. Andre materialer, som en fremtrædende rolle i opfindelsen af ​​mikrobølgeovnen er en metalkasse og fødevarer. Magnetron

magnetron var nøglespiller i opfindelsen af ​​mikrobølgeovnen. Magnetroner er vakuumrør i der findes både magnetiske og elektriske felter. Disse felter feje over hinanden , skabe, hvad der er kendt som et krydset felt. Den energi, der genereres af det magnetiske felt fra en magnetron forårsager elektroner af det elektriske felt til at svinge inden for magnetronen . Denne svingning frembringer elektromagnetisk stråling eller mikrobølger , som er outputtet af magnetron . Disse elektromagnetiske bølger har evnen til at producere ekstrem varme meget hurtigt, når begrænset til en hermetisk miljø, såsom en metalkasse .
Food

Percy uheld opdaget varmeeffekten magnetronens output gennem fødevarer. Mens teste en magnetron , Percy opdaget, at en chokolade bar han bar i lommen var smeltet . For at teste , hvorvidt magnetronen var skyld i lukningen af ​​hans godbid , videnskabsmanden placeret popcorn kerner før vakuumrør og popcorn poppet . Den tredje fase af Percys eksperimenter involverede en æg , der endte med kogte og på forsiden af ​​en af ​​lægens nysgerrige kollega. Således mad var medvirkende til opfindelsen af ​​mikrobølgeovnen.
Metal Box

have opdaget potentialet i magnetron at lave mad , det var på Percy til udnytte denne energi på en sådan måde , der ville føre til opfindelsen af ​​den kommercielle mikrobølgeovn. For at udnytte styrken af ​​magnetronen , Percy skabte en metalkasse , hvori den elektromagnetiske stråling kan fodres og inden for hvilken denne energi kan være indeholdt . Denne boks tjente som proto mikrobølgeovn. Gennem sine eksperimenter med tilberedning af mad i metalkasse , Percy var i stand til at opdage, hvordan mikrobølger magnetronens varme fødevarer; mikrobølgerne interagere med vandmolekyler i fødevarer , får dem til at bevæge sig hurtigt og opvarmes hurtigt. Denne viden førte til opfindelsen af de kommercielle mikrobølger.

Circuits

Når det kom til at samle kommercielle mikrobølger , var det nødvendigt med en høj spænding strømkilde til brændstof magnetronen . Således elektroniske kredsløb figureret i opfindelsen af ​​moderne mikrobølgeovn. Elektroniske kredsløb generere strøm ved at fungere som en bro mellem negativt ladede elektroner og positivt ladede atomer. Når du rejser sådan på sådan en bro mod et atom , elektroner bevæger sig meget hurtigt. Denne hurtige bevægelser skaber vedvarende energi. Kredsløb udnytte denne energi og giv den til en kilde. I tilfælde af mikrobølgeovn , denne kilde er magnetronen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com