# >> Hus Have >  >> Garden & Lawn >> Herb Garden >>
Sage Herb information
Sage , også kendt som Salvia officinalis , er en aromatisk urt , der anvendes i madlavning og naturlige heling . Oprindeligt fra Middelhavet, er salvie nu findes i hele verden . I dag , salvie betyder " klog person " og navnet Salvia betyder " godt helbred ". Udseende
Sage er en urt med en sprællende tendens .

Sage, en træagtig flerårig plante består af aflange grå -grønne blade . Farven af bladene er mørkere på toppen end nedenunder. Sage har en sprællende vane og kan nå op til 2 meter i højden . Tricolor salvie har hvide og lilla blade med antydninger af pink. Icterina salvie har guld og grønne blade og purpurascens har lilla blade .
Voksende
Sage kan høstes før flor ved at skære blade omkring 8 inches og lade dem tørre .

Uanset om du bruger frø , stængel stiklinger eller krone divisioner , salvie er i stand til at vokse fra hver af disse. Ved plantning salvie , skal du sørge for at plante den i et område, der modtager masser af sollys og være sikker på , at jorden er veldrænet . Heavy , alt for våd jord kan forårsage plantens rødder til at rådne. Planter skal fordeles på mindst 15 inches fra hinanden .
Bruger
Sage kan bruges til at proppe kalkuner.

Sage kan anvendes i fødevarer, såsom et fjerkræ fyld , eller som krydderi til kanin, svinekød og fisk. Ofte er salvie anvendes som te ved støbning af bladene i varmt vand. Sage også bruges som en urtemedicin for overgangsalderen og symptomer forbundet med menstruation. Sage olie , dog er giftigt og bør ikke indtages .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com