# >> Hus Have >  >> Furniture >> bleer >>
Sådan Paint en Sofa
Hvis sofaen har du stadig føles fantastisk at sidde i, men du gerne vil give det et nyt udseende, de mest almindelige midler er en ny hylster. Du kan dog undgå denne arbejdskrævende proces ved at male din sofa . Fabric sprøjtemaling er lavet og markedsført primært til formål at give et nyt lag brugerdefineret farve til klud møbler , så hvis din sofa polstring stof har en fin, snarere end grov vævning , give det en ny farve på få minutter. Den bedste del er , hvis du ikke kan lide det , kan du nemt prøve en anden nuance . Ting du skal
Støvsuger
Møbler rensemaskine eller polstring håndsæbe
Rengøring klud
Fabric spraymaling primer
farvet stof spraymaling myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner < br >
1

Brush skidt og snavs fra sofaen . Fjern hynderne fra sofaen , samt eventuelle aftageligt betræk , og slå dem udenfor . Brug en sprække eller børste på vakuum for at slippe af med så meget snavs og støv , som du kan fra resten af ​​sofaen.
2

Vask stoffet i sofaen og puder ved hjælp af en møbler rengøringsmaskine ( for de bedste resultater ) eller tørres af med en fugtig klud og polstring rengøring sæbe . Lad tørre helt, før du maler .
3

Test spraymaling på en del af den sofa, der er ikke let bemærket , såsom bagsiden eller bunden. Spray lidt maling der og overvåge det for at sikre det ikke reagerer med de eksisterende farvestoffer eller kemiske sammensætning af sofaens fibre på en måde, du ikke kan lide .
4

Påfør et lag af primer farve til sofaen ; dette vil give dig en endnu fundament , der ikke vil forstyrre din farve. Rul foldede områder klud ( såsom dem i skørter mange sofaer ) for at sikre, at de bliver sprøjtet . Brug en pensel til at arbejde noget maling i krinkelkroge i puderne , foldede dele af klud eller områder med syninger og knapper. Lad tørre .
5.

Coat puder med primer maling. Hvis pudebetræk kan fjernes fra polstring indenfor , behøver disse, før du male og male kun dækslerne.
6

Vend sofaen hovedet til primer sprøjte nogen steder, du måske er gået glip af , mens sofaen var oprejst, såsom foldede områder af stof, der wrap omkring bunden. Lad tørre .
7.

Spray sofaen med en første lag af farvet maling. Brug den samme proces, du gjorde med lag primer til at dække alle synlige områder af sofaen.
8

Tilføj et andet lag af farvet maling. Lad tørre .
9.

Saml sofaen og puder.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com