# >> Hus Have > >> Furniture >> bleer >>
DIY Sectional Slipcover
En slipcover for en sektionsopdelt sofa kan være svært at finde, hvis brikkerne er en mærkelig størrelse. I stedet for at blive frustreret i at forsøge at finde en slipcover , der passer , sy dine egne slipcovers . Projektet kræver par leverancer og simple syning færdigheder . Særskilte målinger for hver modulær enhed eller stykke af ledhejseporte til at garantere de slipcovers passe ordentligt . Vaskbare bomuld eller bomuld og polyester blandinger i en 72 -tommers bredde eller bredere fungerer godt for sy slipcover og gøre det lav vedligeholdelse. Hvad du har brug
Målebånd
papir
Blyant
Saks
Fabric
Pins
symaskine
Tråd
Iron
Show flere Instruktioner
1

måle kroppen bredden af ​​hvert snit stykke fra gulvet foran , på tværs af sædehynden op ryggen og slutter ved gulvet bag stykket. Måle kropslængde på hvert snit stykke fra den ydre kant af den ene side til den ydre kant af den modsatte side. Tilføj 12 inches til hver måling og skrive værdierne på et stykke papir .
2

Mål den sektionsopdelte sidelængde fra gulv til sædehynden. Omfatte måling over arm , hvis snit stykke har en. Tilføj 2 inches til den målte mængde for sømrum . Skriv ned alle målinger , da mange ledhejseporte stykker har en side med en arm og den anden side uden .
3

Mål sidebillede i bredde fra bagkanten til fronten. Tilføj 2 inches til at rumme sømrum . Skriv ned målingen for hver ledhejseporte stykke .
4

Skitser en kladde af den enkelte sektionsopdelte slipcover på papir for at vise målingerne af de tre stykker til hver dækslet. Du vil have et rektangel krop stykke og to side -stykker .
5.

Skær rektangel krop stykke fra stof ved hjælp af kroppen og bredde målinger. Skær de to side- stykker af stof ved hjælp af sidelængde og bredde målinger. Hver side af afsnit kan være en anden størrelse, så bemærk , hvilken side de tilhører på forsiden .
6

Drapere rektanglet krop stykke over ledhejseporte i den korrekte placering. Nål sidestykkerne på rektanglet , så de rigtige sider er sammen . Kontroller dette er den korrekte placering for siderne og sy stykkerne sammen med en 1/2 inch søm. Finish indvendig søm kanter med en zig- zag for at forhindre optrevling .
7.

Drapere den T-formede låg over sektionsopdelt med vrangen udad. Kontroller siderne falder på den korrekte placering og pin forkanten sammen til at forme hylster. Nål bageste sidekant , og sy de fire sider med en 1/2 tommer søm. Afslut de indvendige søm kanter med en zig- zag for at forhindre optrevling .
8

Hem slipcover ved at dreje under den nederste kant 1/4 tomme , efterfulgt af en anden 1/4 tomme . Jern folden for at holde det på plads og sy tæt på den indvendige kant at sikre.
9

Vend slipcover højre side ud og trække over den sektionsopdelte stykke . Guffe overskydende stof mellem sædehynder .
10

Udfør trin 5 til 9 for hver modulær stykke sektionsopdelt , du har.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com