# >> Hus Have >  >> Furniture >> senge >>
Hvad er fordelene ved Indstillelige senge
? Indstillelige senge indeholde forskellige mekanismer, der tillader brugeren at justere højden , tilt eller fasthed i madrassen. Mange sveller foretrækker en justerbar madras for komfort. Disse specielle senge tilbyder også mange sundhedsmæssige fordele for personer med rygproblemer eller visse kroniske tilstande . Din sygesikring kan endda dække udgifterne til en justerbar seng, hvis det giver bedre søvn. Posture Control

En flad , helt vandret madras ofte giver din krop til at flytte ind i forkert kropsholdning eller trange positioner , som du sover . Hvis du har tilbage eller fælles problemer, der forværres af dårlige arbejdsstillinger , sove på en flad madras kan have dig i smerte , når du vågner . Indstillelige senge giver dig mulighed for at styre , hvordan din krop er indrettet som du sover , siger SpinLife . En svag hældning på hovedet eller fodenden af ​​sengen kan forhindre dig i curling op eller bøje dine ben og forårsager dig selv uønsket smerte .
Flere Support

naturlige kurve af ryggen ligner en S med en kurve især udtalt i den nedre ryg . Dette område er ikke understøttet af en flad madras , hvis du sover på ryggen . Sove på din side hæmmer sund vejrtrækning, og særlige lænde puder ofte føre til spændinger og smerter i andre dele af kroppen. Spine Sundhedsstyrelsens hjemmeside siger, at indstillelige senge giver dig mulighed for at sove i en semi- Fowler position med en skrå overkrop og let bøjede ben . Denne holdning tager næsten alle af stammen ud af din nederste del af ryggen .
Ødem Behandling

Ødem er en medicinsk tilstand, hvor ben og fødder svulmer op fra akkumulerede væske og blive smertefuldt . Sove med dine ben forhøjede hjælper med at forhindre væske oprustning og den ledsagende smerte , ifølge Craftmatic . Et fuldt justerbar seng gør det muligt at vippe dine ben op lige nok til at forhindre ødemer komplikationer uden at føle strækkes eller forvredne . Vinklen tilskynder væske til at rejse gennem kroppen uden at samles i benene , forebygge vægtøgning og ekstremitet smerter.

Sengeliggende Comfort

Patienter, som sengeliggende eller har alvorlige mobilitet spørgsmål kæmper for at nyde at se tv eller andre aktiviteter bedst i en siddende stilling , hvis de er begrænset til en traditionel seng. Indstillelige senge tillader den øverste halvdel af din krop til at blive støttet som en sofa eller stol ville uden at du skal forlade sengen . Senge, der er lavere på kommando gøre at ændre sengetøj eller hjælpe en elsket en ud af sengen lettere samt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com