Korrekt Heights til Hang Closet Rods
Maksimering skabsplads er vigtigt , især hvis du har en lille plads til at arbejde med eller har en masse tøj, sko og tilbehør. Et vigtigt aspekt af at designe din drøm skab er højden af dit skab stænger. Den passende højde af dit skab stænger i høj grad afhænger af den type af ejendele , du har planer om hængende og mængden af ​​elementer, du har til at hænge . Planlægning

Forud for køb og hænge dit skab stænger , er der behov for en ordentlig planlægning. Tænk på de typer af varer, du vil blive hængende , mængderne af de elementer , samt længden af ​​elementerne. For eksempel vil hængende bukser kræve meget mere længde end hængende skjorter. Du bør også overveje udformningen af dit skab - uanset om du ønsker enkelt- stænger , eller hvis du ønsker at installere en dobbelt stang . En dobbelt stang vil give dig to rækker til at hænge tøj på . Også tage hensyn til, hvis du ønsker at bruge toppen af ​​dine stænger til reoler til emner såsom sko og punge.
Single Rod Højde
p Hvis du vil være hænge en enkelt bøjlestang , skal din stang være position 60-72 inches fra gulvet. Der er også særlige omstændigheder at tage i betragtning , især hvis du planlægger et skab til et barn eller en kørestol bundet person. For at lette under brug, bør bøjlestangen hænges 48 inches fra gulvet.
Dobbelt Rod Højde

dobbelte stænger , skal den øvre for være stilling ved cirka 80 og 1/4 tommer fra gulvet. Den nederste stang skal placeres på 39 og 1/4 inches fra gulvet . Dobbelte stænger er almindeligt anvendt i ophængning af flere rækker af skjorter. Før hængende den nederste række , overveje at hænge dine lange genstande på den øverste stang. Dette vil give dig mulighed for at se, om der er nok plads til dit tøj.

Hus Have © have.989214.com