Sådan Design en Frameless Shower Door
Du ville være hårdt pressede disse dage for at se andet end et glas brusebad dør i moderne badeværelser. Den rammeløse dør er en fin variation, der kan bestilles i en bred vifte af konfigurationer. Nye teknologier behandle glas, så det afviser vand for lettere rengøring, og i modsætning til en traditionel badeforhæng , er en rammeløs dør ikke fange skimmel eller mug nemt. Ting du skal
Målebånd myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Mål bredden af dit brusebad åbning. De fleste glas brusebad døre er custom fit til størrelsen af ​​bruser åbning. Men den typiske bruser døren er mindst 30 inches lang, så hvis bruser åbning er bredere, ville en stationær panel på den ene eller begge sider være et klogt design valg.
2

Measure for højden. Den mest almindelige højde for et brusebad dør er 72 inches. Gør bruser dør mindst lige så høj som bruser hoved eller så højt som den flise , hvis flise ikke går hele vejen op til loftet. Husk, at du vil være i stand til at se døren til brusebad i nogen spejle på den modsatte væg.
3

Vælg en konfiguration . Konfigurationen af ​​glaspaneler høj grad vil afhænge af størrelsen af ​​din bruser . Mindre brusere kan have brug for kun en enkelt hængslet dør , eller en bypass stil : to døre , der glider forbi hinanden . Denne stil er praktisk, fordi det som regel indeholder en indbygget håndklædeholder på én dør . Når dørene er i det samme plan kaldes en in-line konfiguration. Hvis dit brusebad skod op mod slutningen af ​​dit badekar eller er i et hjørne, kan du ønsker at have en klar panelet over badekar og en døråbning til brusebad på den tilstødende side. Dette kaldes en retvinklet design. Rammeløse døre kan også være udformet med en brugerdefineret vinkel eller endda med buede sider . For fuldstændig fred inde i brusebad , er tilgængelige spejlede døre. En anden mulighed er en glasskærm , som er et panel , der folder harmonika - stil. Det sparer plads i mindre badeværelser hvor det at have en døråbning til badeværelset ville være for stram en pasform. Et glas skærm erstatter et badeforhæng. Glasdøre kan være designet til at strække sig op til dit loft til at skabe en damp brusebad for en spa-lignende oplevelse. Disse designs har en ventil -lignende åbning i toppen af døren.
4

Overvej at installere kun et panel , snarere end en komplet dør. Nogle designs har kun en stationær panel , som danner en delvis mur omslutter bruser spray -området, der forlader den modsatte ende af bruseren åbning fri for nem indgang og udgang . Denne mulighed er også praktisk for mindre badeværelser .
5

Overvej sikkerheden. Af sikkerhedsmæssige grunde bør en pivot eller hængslet brusebad døren åben ud i badeværelset. Bruser dør glas er typisk mindst 3/8-inch tyk og sikkerhed hærdet med polerede kanter . Hærdet betyder, at glasset er blevet behandlet med varme eller kemikalier for at gøre det stærkere end almindeligt glas . Hvis det er brudt , vil den bryde ind i små afrundede stykker snarere end skarpe splinter , så det er mindre tilbøjelige til at forårsage skade .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com