Kapacitet Gennemsnitlig Badekar
Den gennemsnitlige badekar er designet til at passe en gennemsnitlig størrelse person, komfortabelt med plads nok til at læne sig tilbage. Badekar kapacitet opgøres, som om ingen er badning , så den faktiske mængde vand et bad kan holde med en badende er mindre end de givne tal . Kendskab til en karbad kapacitet er vigtig, når beregning af din månedlige vandregning eller overvejer de miljømæssige konsekvenser af din families vandforbrug . Standard Tub Capacity

kapaciteten af ​​et standard badekar er direkte relateret til dets størrelse. Ifølge Alliance for vandeffektivitet , en standard ikke- Boblebadekar besidder mellem 25 og 45 liter vand ca . Den gennemsnitlige rektangulære badekar er omkring 30 inches lang og 5 meter lang , ifølge VVS -basics . De kommer i mange forskellige former, men som cirkulære eller afrundede modeller , og dette kan påvirke kapaciteten.
Vandforbrug

Vandforbrug varierer betydeligt afhængigt af , hvor højt du udfylde karbad . Hvis du fylder den halvvejs , bruger du omkring 20 gallons. Hvis du fylder den op til eller overstiger overstrømningsventilen , bruger du mellem 40 og 50 gallons. Sammenlign dette med et brusebad, der bruger omkring 20 gallon i fem minutter. Varigheden af ​​et bad, på den anden side ikke at ændre mængden af ​​vand, der anvendes . Boblebad er mindre effektive , ved hjælp af cirka 80 liter vand per bad.
Vandbesparelse

Du kan spare på vandet , hver gang du bader ved at følge et par simple vandbesparende tips. EPA anbefaler, at tilslutte afløbet straks og justere vandtemperaturen efterhånden som du fylder badekarret. Hvis du planlægger at bade i 15 minutter eller mere , tage et bad kan være at foretrække at tage et brusebad. Men en kort brusebad er den bedste mulighed for at spare på vandet , især hvis du har en brusehoved med 2,0-3,5 GPM ( gallons per minut) .
Genbrug Gråvand

Hvis du er bekymret over den mængde vand, du spilder ved at tage et bad , overveje at genbruge det til kunstvanding eller andre formål. Genbrugt bad og bruser vand , der ofte omtales som gråvand , er sikker at bruge på græsplæner , træer og afgrøder . New Mexico State University , at du bør gælde gråvand direkte til jord og undgå kontakt med overjordiske del af planterne. Konsultere en autoriseret blikkenslager eller vandbehandling specialist , før du installerer et gråvand vandingsanlæg.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com