Kan du bruge Stick -vinyl Over Eksisterende vinylgulve
? Peel - og -stick vinyl gulvfliser er i stigende grad en top contender til gør -det-selv installatører udkig efter en professionel færdige produkt. Vinylgulve , også kendt som elastiske gulve , efterligner træ, natursten eller andre fliser , der giver dig mulighed for at finde en flise mønster , der passer til din personlige stil . Korrekt undergulve

De vigtigste aspekter af undergulvet er , at det er en glat overflade , og at dets fugtniveauet og pH- niveauer er i tråd med vinyl flise krav. En dobbelt lag af krydsfiner med et underlag er det bedste undergulvet for installation peel- og -stick vinyl fliser, selvom det er bestemt ikke den eneste mulighed. Beton og keramiske fliser er også undergulvet muligheder for peel- og -stick fliser. Hvis du har at gøre med en eksisterende vinylgulv , kan du anvende fliserne over det , hvis du sørge for at skabe en jævn overflade .
Conditioning Eksisterende Vinyl

den tidligere vinylgulve må ikke være mere end et lag tykt at anvende vinyl peel- og -stick fliser over det. Hvis det ikke er , skal du fjerne gulve og tidligere lim ned til krydsfiner undergulvet , før du anvender dine fliser . Hvis det kun er et lag tyk, rense vinyl med den korrekte produkt ifølge fabrikanten. Hvis vinyl er præget , som mange vinylgulve er , fylde prægede vinyl med prægning leveler . Dette vil give dig en flad , glat overflade for at anvende dine fliser . Undtagelser fra eksisterende vinylgulve som undergulv nævnes: undergulvet er også flise anvendes til under -grade beton; oprindelige gulv er ikke fast bundet til underlaget ; eller det eksisterende vinylgulve er polstret .
Fjernelse Eksisterende Vinyl

Desværre er det ikke alle eksisterende vinylgulve opfylder kravene for installation af vinyl fliser over dem. Når du fjerner et eksisterende vinylgulv , der ikke anbefales, medmindre helt nødvendigt på grund af muligheden for asbest , første kontrol for at se , om det eksisterende gulv klæbemiddel er sort. Et sort lim betyder generelt var det en asfaltbaseret lim eller skære ned lim . Aldrig sand , feje, chip , pulverisere , beadblast eller så gennem denne lim . Denne lim er giftigt og brandfarligt ; kalder en ekspert til at fjerne det. Brug en elektrisk flise kniv eller skraber til at hjælpe dig med at rippe ud det eksisterende gulv . Når gulvet er fjernet, vil du nødt til at sørge for, at undergulvet er passende for vinyl fliser .
At skabe det udseende

Lægning din vinyl gulvfliser bruger samme proces - for det meste - som om keramiske eller andre typer af fliser. På bagsiden af ​​peel - og -stick fliser , vil der være pile fortæller dig, hvilken vej kornet går . Dette hjælper dig med at oprette din ideelle gulv design hurtigt og nemt. Sæt alle brikkerne står på samme måde , eller drej brikkerne til at oprette 90-graders ( kvart omgang ) tænder , som skaber en anden effekt . Mulighederne er næsten uendelige med vinyl fliser .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com