Gode ​​måder at starte et Træ Pejs
Hvis du ikke vokse op med en pejs i dit hjem og har aldrig bygget en bålplads, starter en træ brand kan forlade dig snuble . Der er ingen rigtige eller forkerte tilgang; så længe brand lys og forbliver tændt , har du lykkedes. Tag en praktisk tilgang til at opbygge en brand i din pejs , og du vil snart have en brølende brand, der giver varme og atmosfære. Klargøring af området

For at sikre den bedste brand , er det bedst at fjerne alle asken fra ildstedet interiør med en skovl og feje eller støvsuge området rent . Af sikkerhedsmæssige grunde er det en god idé at fjerne alle brændbare materialer fra ildstedet og de områder på begge sider af pejsen. For at sikre at spjældet er åbent for at lade røgen flugt, kigge op i skorstenen , og brug håndtaget eller kabel for at justere spjældet til sin mest åbne stilling.
Traditional Wood Fire

p begynde med små stykker pindebrænde på midten af ​​risten giver ilden en chance for at fange og få styrke til at antænde de større stykker træ . Topping pindebrænde med en split sektion af log på hver ende efterlader plads i midten af det for updraft fra flue til at hjælpe ilden start. For at holde røg fra fylde rummet , vælg sektioner , der ikke strækker sig ud over den forreste del af risten , men lad dem røre bagsiden af ​​pejsen for at øge stabiliteten . Når du lægge to større stykker træ på toppen af log splits , hvile deres ender mod bagsiden af ​​pejsen til at skabe et brændkammer , der er åben i front for at lade varmen udstråler udad.

Quick Start Method
p Hvis du ønsker at starte branden hurtigt , er det bedst at starte med to eller tre plader af sammenkrøllet avis sted på midten af ​​risten. Da tør fyr er meget brandfarligt , det er en effektiv Topper for avisen. Den anbefalede størrelse for fyr pindebrænde er 1/2- med 10 -tommer strips - tilføj en generøs håndfuld at skabe et stærkt blis . Hvis hånd -cut fyr pindebrænde ikke er tilgængelig , kan du købe fatwood , tilskårne fyr stykker, eller brand -starter bidder lavet fra behandlede fiberboard partikler og bruge dem til at få branden startede . For hjertet af branden, er det bedst at kryds og tværs pindebrænde med otte til 10 stykker af tør hårdttræ omkring en fod lang og en tomme i diameter. Når du tænder papiret og bålet brænder kraftigt , kan du holde det i gang ved at tilføje to eller tre små logfiler på toppen.

Tips og gode råd

For at beskytte gulve og møbler fra vildfarne gnister og gløder , placere en pejs skærmen foran pejsen. Hvis du brænder en masse af fyrretræ i pejsen , holder det indre af skorstenen fri af creosot ved at have det rengøres regelmæssigt . Brændende plastik eller papir med farvet blæk anbefales ikke, da de udsender toksiner.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com