Ingen sandspredning gulv lakering Produkter
Typisk indebærer processen med lakering en hårdttræ gulv gøre flere gennemløb med et gulv slibemaskine og omrøring indtil en masse støv . Derudover skal du bruge penge på at leje slibemaskine og tid på arbejdet med at tackle dette projekt arbejdskraft . Produkter, der tillader dig at refinish en hårdttræ gulv uden at slibe kan spare tid og penge og forkorte oprydning proces. Produkter til at fjerne det oprindelige Finish

En kemisk stripningsmiddel kan bruges til at fjerne lak eller polyurethan belægning over gulvet. Resultaterne er blandede , men når det kommer til at bruge denne type produkt til at fjerne den egentlige plet på træet. Typisk pletten trænger for dybt ind i træet for en kemisk for at fjerne det . Heat pistoler er en ikke-kemisk option, der kan bruges til at smelte væk oprindelig overfladebehandling af lak. De skal bruges med forsigtighed for at undgå at brænde gulvet.
Vælge en mørkere Stain

No- slibning teknikker typisk ikke fjerne den oprindelige plet på gulvet. Hvis du ønsker at gøre dine gulve lysere , end de er lige nu , slibning er den bedste løsning. Men hvis du planlægger at gøre dine gulve mørkere , bliver en no- slibning tilgang virker. Husk, at med denne metode , kan den færdige farven på træet være lidt anderledes end vist på pakken. Et lag af pletten anbefales til denne metode , som mere end ét lag vil kræve ekstra slibning.
No- Sand polyurethan produkter

Når gulvet er plettet, vil det være nødvendigt at være beskyttet med polyurethan. Typisk er denne betød slibning gulvet før anvendelse af poly pels og derefter igen, før at sætte ned et andet eller tredje lag. Nyere polyurethan produkter tilbyder mulighed for at gå med en no- sand -metoden, så længe du tilføje yderligere lag inden for 12 timer af den første anvendelse af poly pels. Kig efter denne attribut på etiketten af polyurethan kan, da ikke alle mærker er ens.
Ved slibning ikke kan undgås

Hvis trægulve vand beskadiget eller viser overskydende tegn på slid , kan slibning være den eneste mulighed , der vil arbejde . Ændring af gulvfarve dramatisk vil også typisk kræve slibning . Slibning er også nødvendigt , hvis en anden gulvbelægning var limet oven på gulvbrædderne . Limen bruges til tæpper eller vinylgulve typisk trænger ind i træet , ændre farven . Desuden lim -on gulvmaterialer kræver normalt en vis overflade scoring af træet , som skader det lidt . Slibning er den eneste måde at genoprette træet i dette tilfælde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com