Galvaniseret stål Siding vs aluminium sidespor
Galvaniseret stål er en type stål , der er overtrukket med zink i et forsøg på at gøre det modstandsdygtigt over for korrosion . Når sidespor er fremstillet af stål , det giver den fordel, at dit hjem eller bygge mere energieffektive. I mellemtiden, aluminium er den mest rigelige metal i jordskorpen . Det voksede i popularitet efter Anden Verdenskrig , når virksomheder og husejere begyndte at lede efter omkostningseffektive alternativer til træ , som var vanskelige at vedligeholde . Både stål og aluminium sidespor har flere plusser og ulemper i det moderne samfund. Aluminium og galvaniseret stål Fordele

chef fordel af både aluminium og galvaniseret stål sidespor er, at de er nemme at vedligeholde . Vask begge typer sidespor ned med en slange årligt er tilstrækkelig til at opretholde et ensartet udseende af materialet. Aluminium sidespor især er et passende valg for sidespor , hvis du bor i et fugtigt klima. Desuden hverken aluminium eller galvaniseret stål sidespor rådner . Omdannelse aluminium sidespor i farve efter eget valg er mulig så godt, da dette kræver blot slibe overfladen af ​​sidespor ned og derefter priming og male det .
Andre galvaniseret stål positiver

Galvaniseret stål sidespor er meget holdbar, i endnu højere grad end aluminium sidespor. Steel ikke producerer krusninger og er ikke tilbøjelig til hængende eller vibrerer let . Det modstår også myrer , termitter og andre insekter i over ikke at være modtagelige for meldug og skimmel . På grund af dette , galvaniseret stål har potentiale til at vare mere end et par årtier på en bygning. Galvaniseret stål sidespor desuden har ingen problemer med rust og fungerer godt i barske klimaer , hvor sne, hagl og vind er fælles .
Siding Ulemper

fare af aluminium sidespor er, at hvis elektriske ledninger rører område af et hjem væg , aluminium leder elektricitet nemt og dermed potentielt fører til elektrisk stød. Tendensen aluminium sidespor at falme også er en con af dette sidespor materiale. Aluminium derudover er let at bule og svært at matche , hvis du har brug for at erstatte en del af sidespor med et nyt stykke . Også selvom galvaniseret stål sidespor er hårdføre, er det ikke modstandsdygtigt over for meget kraftig vind.
Pris

Omkostningerne af aluminium sidespor spænder fra $ 2,50 til $ 3.50 for hver firkant foden , som 2011. Således for et hus, der er omkring 1.250 kvadratmeter, projektets omkostninger typisk er mellem $ 3125 og $ 4,375. Galvaniseret stål sidespor er dyrere på grund af sin langsigtede holdbarhed sammenlignet med aluminium , koster omkring $ 7 til $ 8 pr kvadratmeter , som i 2011. Dette svarer til en pris på 8750 dollar til $ 10.000 for en 1.250 kvadratmeter hjem.

Hus Have © have.989214.com