Forskelle mellem Sanded Grout &Ikke- slebet Grout
Grout er et nødvendigt finish værktøj til flisebelægning job. Det skaber en obligation og tætning mellem fliserne. Grout kommer i flere farvenuancer og typer, der omfatter slebet fuger og ikke- slebet injektionsmørtel. Hver har sit sæt af unikke fordele , afhængigt af situationen og typen af ​​flisebelægning job, du er ved at færdiggøre. Sand giver styrke

Slebet injektionsmørtel indeholder sand , som er inkluderet i fuger for styrke i områder, hvor en overflade er mere tilbøjelige til at knække , så som et gulv. Beton bruges til fortovet ofte har sand i det af de samme grunde . Slebet injektionsmørtel er farvet med en farve pigment til at matche dine fliser eller personlige præferencer.
Ikke- slebet Grout glattere

Ikke- slebet injektionsmørtel , fremstillet med den samme formel som slebet fuger minus sandet , er simpelthen en blanding af cement og farvestof pigment bruges til at skabe farver. Den ikke- slebet injektionsmørtel er ikke så stærk , og vil revne , når det anvendes i bredere fuger mellem fliser. Ikke- slebet injektionsmørtel er almindeligt anvendt i sten installationer og fliser med smalle fuger eller mellemrum mellem fliserne . Denne typer af fuger vil være glattere at røre end slebet fuger.
Bruger
p Hvis injektionsmørtel rummet er mere end 1/16 inch , brug slebet injektionsmørtel for sine styrke egenskaber. Brug ikke- slebet injektionsmørtel på mindre leddene , fordi der er mindre pres på fuger , forebygge revner. For endnu mindre leddene, anvende ikke- slebet injektionsmørtel , fordi sand ikke vil passe ind i leddene
Rengøring

Ikke- slebet injektionsmørtel samlinger er fordelt så tæt sammen. - - i tilfælde af bruser fliser , for eksempel - at rengøring kan blive smerter, når meldug bliver indlejret i overfladen . Over tid på rengøring farvede ikke- slebet injektionsmørtel bliver vanskeligere . Slebet injektionsmørtel , selvom det er porøst , stadig har bedre slibende egenskaber og er mere lydhøre over for blegemiddel , magt vask og skrubning med dens ikke- slebet modstykker. Ikke- slebet injektionsmørtel har tendens til at chip væk og crack over tid , selv med ingen ydre pres understreger det fælles. Det bliver skør og har en tendens til at revne .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com