Hvordan til at dekorere i beroligende farver for børn
Børn kan ikke behøver at bekymre sig om at gøre det leje, der beskæftiger sig med arbejde eller fastsættelse at banke i bilens motor , men de kan blive lige så stresset som dig. Nogle børn er bare udsat for stress og bekymring , men du kan gøre noget for at hjælpe. Giv dit barns værelse , deres fristed fra omverdenen , et nyt udseende med beroligende , afslappende farver, vaske væk stress uden dem selv at opdage det. Instruktioner
1

dekorere et værelse i pink for at skabe en kærlig miljø. Pink er en populær farve til dekoration værelser og piger, og er en beroligende tæller til den røde farve , som kan fremkalde en følelse af aggression .
2

Gul er en munter farve til dekoration af rummet af et barn tilbøjelige til mukker . Gul er en lys farve, der minder om en solrig dag og følelsen af ​​varme . En lignende effekt kan opnås ved at bruge farven orange .
3

blå og grøn er komplementære farver . Blå er farven på himlen og grøn er farven på naturen. Begge farver arbejder sammen om at skabe en følelse af udendørs plads .
4

Undgå at skabe en skrigende miljøet ved at bruge afdæmpede , lyse farver . Overforbrug af lyse orange , vil gul eller elektriske pink gøre Værelset ubehageligt at bo i for lange perioder . Det skaber en følelse af at være i et rum med lys på for lyst.
5

Vælg en vigtigste farve til at være i fokus i dit værelse og bruge komplementære farver . Kig på et farvehjul , ofte udstationeret eller på anden måde til rådighed for kunderne på en maling butik , og vælge farver nær den vigtigste farve efter eget valg. Disse farver er komplementære farver og vil blande sammen for at skabe et farveskema, der er harmonisk og en fryd for øjet .
6

Vælg 4:57 komplementære farver for at skabe en kompleks farveskema til hele rummet. Overvej farver til vægge , møbler, sengetøj , gardiner, udstoppede dyr og endda plakater og billedrammer. Farven på alle disse elementer vil gå sammen om at skabe en beroligende atmosfære.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com