Sådan nulstilles en Scantronic 9851 Alarm
En Scantronic 9851 alarmsystem har et betjeningspanel med et LCD-display , mindst én tastatur og forskellige detektorer , der er installeret i hele placering. Før du kan programmere eller bruge systemet , skal du indtaste en adgangskode. Alarmer gå fra, hvis en sensor registrerer en person at bryde ind, hvis der er en brand, eller hvis en bruger aktiverer en panik alarm , en alarm lægehjælp eller en brandalarm. Hvis der er et problem med alarm, eller hvis en alarm er blevet aktiveret , og du vil have det til at stoppe, kan du nulstille den 9851 ved hjælp af tre forskellige metoder. Instruktioner
Customer Reset
1

Kig på LCD-displayet , der noterer sig , at skruenøgleikonet er mørkt.
2

Tryk taltastaturet til at indtaste din adgangskode .
3

Tryk flueben ikon knappen. Displayet rydder og systemet nulstilles.
Fjernreset og Engineer Reset
4

Kig på LCD-displayet , at bemærke, at skruenøgleikonet er glødende. Hvis din alarm er forbundet med en telefonlinje til en alarmcentral , kan du være i stand til at gøre en fjernreset eller din alarm virksomhed kan have til at sende en tekniker ud til dit hjem for at tjekke dit system og nulstille den. Hoteltilbud KAYAK 5.

Tryk taltastaturet til at indtaste din adgangskode. Displayet vil læse, "Vælg ? "
6

Tryk på knappen markeret med et flueben ikon. Displayet viser en firecifret reset kode. Skriv koden ned på et stykke papir. Koden vil vise i 30 sekunder. Hvis du går glip af det , indtast din kode, og tryk på flueben ikon -knappen igen.
7.

Ring til din alarm virksomhedens alarmcentral . Selskabet vil stille dig nogle spørgsmål for at kontrollere, at du er hvem du siger du er . De vil bede dig om alarmen , du ringer om at nulstille , og de vil derefter anmode reset kode, som du skrev ned . Hvis virksomheden ikke behøver at sende en tekniker ud for at kontrollere dit system og nulstille den , vil de fortælle dig en "anti -kode. "
8

Type i antallet af "anti -koden" på tastaturet. Displayet vil rydde og tjenesten lys slukkes . Systemet er nu nulstillet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com