Cayennepeber at afvise egern, kaniner & Deer
Som blomster blomstre og grøntsager ankommer i sommeren tiltrækker de vilde dyr som egern , kaniner og hjorte, der kan spise eller tramper alle dine hårdt arbejde. Heldigvis er det muligt at humant frastøde alle disse dyr ved hjælp af præparater af en populær krydderihylde hæfte - cayennepeber . Fordele

Cayenne peber er en smag frastødende. Den anvendes på anlægget og når et dyr forsøger at smage det, det er frastødt af chili smag. Sprøjtning cayennepeber på planter vil holde rådyr , kaniner og egern samt omstrejfende dyr fra at spise dem . Det kan også fungere, hvis sprøjtes på overflader i området , at disse dyr kan forsøge at spise , slikke eller lugt.
Tørret Cayenne opskrift

Der er forskellige måder at tilberede cayennepeber afskrækningsmidler , og du måske nødt til at prøve forskellige formler til at opdage, hvilke der er mest effektive. For en grundlæggende opskrift bruger cayenne pulver fra din krydderihylde , kombinere 2 Potter vand og 1 spsk cayennepeber i en gryde . Blandingen koges i 20 minutter. Lad blandingen afkøle og stamme det gennem ostelærred . Put det i en sprayflaske og spray planter og andre overflader i det område, du ønsker at beskytte , undgå sprøjtning planter, du vil spise . Spray hver dag i to uger for at holde dyr i skak.
Fresh Cayenne opskrift

Placer tre friske cayenne , jalapeno eller habanero peber i en blender eller food processes . Tilsæt vand langsomt, indtil du er i stand til at blande en flydende blanding . Læg et stykke ostelærred over en glaskrukke og hæld blandingen gennem ostelærred . Dernæst tilsættes 2 spsk vegetabilsk olie sammen med en sprøjte af hvid lim og to dråber opvaskemiddel. Blandingen fortyndes i et forhold på én del peber frastødende til 10 dele vand. Hæld det i en sprayflaske og spray det på planter og i hele det område, du ønsker at kontrollere , undgå planter, du vil spise .
Begrænsninger

Afskræknings vil ikke arbejde på ubestemt tid og skal genanvendes ofte, især i varmt vejr og efter regn. Også, da smag afskrækningsmidler såsom cayenne peber ikke kan anvendes på planter, du vil spise uden de planter absorberer deres smag , kan de være mindre effektiv. Nogle dyr vil endda se bort fra smag og spise alligevel, hvis de er sultne .
Forbedre resultaterne

at forbedre dine resultater med cayenne spray i spiselige haver , placere nonedible planter omkring omkredsen af haven og spiselige planter i midten. Sprøjtning omkredsen kan være nok til at holde egern, hjorte og kaniner fra at spise spiselige planter . Hvis ovenstående opskrifter er ineffektiv , kan du ændre dem ved at øge koncentrationen af cayenne . Prøv en 30 procent koncentration i én opskrift , eller tilføje yderligere peber såsom jalapenos eller habaneros for at øge varmen. Glem ikke at anvende spray efter regn .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com