Sådan Genopbyg karburator i min Husqvarna kædesav
karburatoren i en Husqvarna motorsav styrer mængden af ​​brændstof og luft, der strømmer ind i forbrændingskammeret . Det tillader kædesaven at operere effektivt ved forskellige hastigheder , trækker brændstof ind og ud af motoren. Uden et velfungerende karburator motorsav vil udføre dårligt og kan ikke engang starte overhovedet. Dirty karburatorer forårsage et flertal af alle problemer på Husqvarnas motorsave , så de har brug for regelmæssig rengøring og opmærksomhed , hver sæson , hvis motorsav vænner ugentligt. Hvad du har brug
lille skruetrækker
Skruetrækker ruler myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sæt gashåndtaget og choker sommerfugle til karburatoren , hvis din Husqvarna motorsav bruger dem ( ikke alle modeller gør ), og hvis de blev fjernet under adskillelsen .
2

Monter de høje og lave skruer hastighed til toppen af ​​karburatoren. Sætte deres fjedre i deres huller , og tryk derefter ned skruerne forsigtigt. Spænd ikke disse skruer , da det vil beskadige dem.
3

Placer brændstoffilteret på spidsen af ​​den lille skruetrækker. Tryk på brændstoffilter på plads på toppen af ​​karburatoren. Sæt ned pumpemembranen , pakning og pumpedækslet på toppen af ​​brændstoffilteret , inderlår af karburatoren . Spænd skruen med skruetrækkeren.
4

Monter nåleventilen på plads på bunden af karburatoren . Slut nåleventilen løftestang arm til spindlen . Tryk fjederen i hullet ved siden af ​​nåleventilen forsigtigt. Indstil håndtaget arm og spindel på nåleventilen og fjederen . Stram skruen for at holde dem på plads .
5.

Sæt linealen på toppen af ​​vippearmen for at sikre det er i niveau med låg ansigt. Tryk håndtaget arm forsigtigt ned , hvis det stikker lidt op. Udskift vippearmen hvis den er bøjet alt for dårligt .
6

Sæt måling mellemgulvet, pakning og dækker til bunden af ​​karburatoren. Spænd ned skrue til at holde dem på plads. Geninstaller karburatoren i Husqvarna motorsav.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com