Om Lawn Stole
Græsplæne stole er praktisk at have rundt i sommertiden. Dette er især tilfældet, når iscenesættelse pool parter , graduering fester eller bare når underholdende selskab . De er designet til at kunne foldes eller sammenklappelige , og nogle gange kommer med hjul , hvilket gør dem praktisk og nem at transportere. Funktion

Lawn stole er designet til at tilbyde en behagelig og afslappende sted at sidde, mens udenfor . De anvendes ved borde campingpladser, brand gruber , pools , dæk , strande og .

Typer

Lawn stole kan være lavet af flere typer af materialer. Nogle af de mest populære materialer er træ , aluminium , metal, rustfrit stål og harpiks. Resin er en plastik -lignende stof , der modstår varme og udvider sig og trækker med temperaturen. Det er også meget holdbare og ikke behøver maleri.
Funktioner

Lawn stole er normalt sammenklappelige og er kendetegnet ved at have sæde og ryg rasteplads lavet af vinyl , lærred, bomuld eller plastik webbing. De kommer i mange forskellige farver og ligge hvor som helst i pris fra $ 15 hele vejen op til $ 600 plus for de mere tunge sorter. Nogle græsplæne møbler kommer også udstyret med puder og fodstøtter .

Identifikation

Rockers og hængekøjer kan også opfattes som græsplæne stole . Rockers er lavet med holdbare , brede trælameller , der har et klassisk look til dem. De er tunge og modstandsdygtige over for barske weather.Hammocks enten komme med et firbenet stativ eller er et reb stil, der er monteret i mellem to træer eller master . Materialet, der anvendes til hængekøje enten vævet bomuld, polyester eller vinyl. Der er også en enkelt reb stil, der anvendes, hvor pladsen er begrænset.

Størrelse

Lawn stole er alle om det samme størrelse med undtagelse af lounge stil stol , oftest ses omkring puljer. De er designet til at passe til hele kroppen, og de ​​går fra en opretstående position hele vejen til en liggende stilling. Disse er generelt bruges til solbadning.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com