Om spisestuestole
Gentagelsen af ​​ethvert design element , enten med farve eller tilbehør eller møbler, er den første ting at fange øjet . Dette er grunden til spisestuestole i deres grupper på seks eller otte eller tyve, kan lave sådan en stærk design statement i hjemmet. Formen og stilen af spisestuestole alene kan skabe en imponerende eller opulent indtryk til gæster eller en hyggelig og indbydende én. Udvælgelse af stoffer kan hjælpe siddepladser flyde problemfrit ind i resten af rummet eller gøre opmærksom på sig selv med dristige farver , mønstre og detaljer . Spisestole fås i et utal af designs, der passer en bred vifte af smag og livsstil og bidrage til at skabe et hjem, så enestående som dens indbyggere. Funktion

Spisestole give formelle siddepladser i spisesalen for familie og gæster . Typisk større og mere komfortabel end køkken stole kan spisestuestole også bruges til ekstra gæst siddepladser i stuen eller alrum . Brug spisestuestole siden at ende tabeller i soveværelser, gangarealer og entryways for komfortabel , attraktive siddepladser, der tager mindre plads end en traditionel polstret stol eller hvilestol.
Identifikation

Spisning stole passer med en standard 30 -tommer højt bord og er typisk lavet af robuste og dyrere materialer end køkken, bistro eller bar stole . Stolerygge er højere, sæder er bredere og ben er mere omfattende eller udsmykkede. Traditionelle spise ordninger har lænestole på hovedet og foden af bordet og fire eller flere side stole flankerer dem .

Typer

Spisestuestole kan være lavet af en række solide træsorter , træ kompositter og finér , rattan, metal og endda akryl. Stilarter spænder fra traditionel og koloniale til land , moderne , viktoriansk og moderne. Spisestole kan være almindeligt med firkantede rygge og lige ben eller afrundet med udsmykkede rulning foroven og feet.Chair rygge er normalt åbent med lodrette eller vandrette tvaerstykker yde støtte , men de kan også være fast eller fuldpolstret . Stolesæder er ofte polstret til komfort, men nogle moderne eller Shaker stilarter har glat træ eller akryl sæder. Lænestole , for enderne af spisebordet , kan have lige, afrundede, udsmykkede , polstret , åben eller lukket arms.Fabric materialer og design bidrage til at definere stil spisestuestole . Glatte stoffer med glatte eller geometriske mønstre fungerer godt for moderne møbler, små udskrifter eller plaider til landets stole, og brokader og læder til formelle og traditionelle spisestuestole . Stykker kan gøres personlig med brugerdefinerede stof til at matche de eksisterende møbler, tekstiler og indretning i hjemmet.

Geografi

Stilarter spisestole er næsten uendelig, og individuelle smag varierer i hver region , men der er tendenser i design afhængig af placering. Boliger i landdistrikter er mere tilbøjelige til at have landets og kolonistil spisestuer. Kystnære boliger i USA og andre steder i verden har ofte mere afslappet spisestuestole lavet af rattan . Traditionelle japanske spisestuer har lave borde med stole , der har en ryg og pude , men ingen legs.Spanish stil antikviteter er tunge og overdådige , men moderne spanske boliger er mere tilbøjelige til at indeholde enkle , lige træstole i spisesalen eller på terrassen . Dansk siddepladser er typisk en mindre skala , moderne design og lavet af lyst træ som bøg eller teak .

Overvejelser

Vælg stole, der passer til størrelsen af ​​din spisestue værelse. Skriv ned målingerne af den tilgængelige plads. Hvis der er en eksisterende spisebord, måle højde, bredde plads mellem bordben og afstand fra bordkanten til væggen. Medbring målinger og et målebånd til butikken. Find stole, der alle vil passe komfortabelt under bordet og glide let mellem bordben . Der skal være plads nok til at trække stolen ud uden at ramme væggen eller andre møbler , og plads til gæster til at komme i mellem bordet og trak chair.Consider størrelse og statur af familiemedlemmer og dine sædvanlige gæster. Kig efter højere ryg og bredere sæder til at rumme større gæster , samt robuste materialer. Prøv de spisestuestole selv. Hvis stolen er ubehageligt eller føler sig usikker , skal du kigge efter en bedre choice.Choose en spisestue sæt , der matcher de andre møbler på samme etage , især i en åben grundplan . Hvis du foretrækker moderne spisestuestole , men har et traditionelt hus , skal du vælge moderne stykker i samme træ tone som den eksisterende møbler. Når custom stof er en mulighed , skal du vælge en mere traditionel stof til at opveje den moderne form af stolene . Omvendt fremhæve spiseplads med en traditionel udformning af stolen i en nødlidende finish eller kontrasterende træ toner til resten af huset. Så længe et centralt element bånd i , kan du spille med andre aspekter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com