Har du brug for at forberede et betongulv Shower for Tile
Beton er det foretrukne substrat for flise anlæg?; og hvis du har at gøre med en konkret bruser gulvet, kan du være sikker på din bruser vil vare i mange år fremover . Mens beton er holdbar på egen hånd , kan du også tage ekstra skridt for at sikre installationen har en endnu større styrke dette ikke er nødvendigt for hver bruser . Pre- Skrå Beton

Mens det er ikke almindeligt i ethvert hjem , nogle gange mens hælde betonpladen , de konkrete slagtesvin vil skråning betonen ned til afløbet under afsluttende proces . Dette gør det muligt flise installatører til at komme ind i et hjem med en eksisterende plade hældning og få ret til at arbejde. I disse tilfælde behøver du ikke at gøre noget andet end ren beton prep og installere flise .
Flad Beton

flise brusebad pander er nødt til at have en vis form af skråningen til dem, så vandet går ned i afløbet i stedet for at samle op et eller andet sted i brusebadet. Specifikationer for skråning på et brusebad gulv er op til en 1/4-inch af hældning for hver lineær fod væk fra drænhul . Hvis du har en stor nok brusebad , kan du blot slibe ned betonen med en slibemaskine til at nå hældning; men hvis du har et mindre område , bliver du nødt til at flyde en gryde.
Opbygning af et brusebad pan

Floating dit eget brusebad pan er en meget udfordrende opgave, der er bedst at overlade til de professionelle på grund af flere aspekter, som kræver dygtighed og erfaring . Basislaget skal opslæmmes på betonpladen og derefter en skrå lag af mudder tilsat oven i købet . En plastik pan liner derefter installeret og køre et par inches op på væggen , og finish lag af mudder flød og skrånende oven i købet at give basis for brusebad pan .
Grundlæggende Vandtætning

Alle konkrete bruser pander eller gulve kan drage fordel af et lag af malet -on imprægnering , selvom det ikke er en anden , end når træet er nuværende krav . Du kan male det direkte på betongulv sådan , som med en pre- skrå indstilling , eller du kan male det på toppen af ​​bruseren pan , efter du har flød det , for at give dit brusebad med et ekstra lag af fugtisolering og beskyttelse.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com