Hvilken slags beton skal jeg bruge til en Shower Pan
? Under flisebelagt overfladen af ​​de fleste brusebad gulve er to lag af beton , som giver væsentlig strukturel stabilitet og lette ordentlig dræning . Disse konkrete lag påføres både nedenunder og på toppen af ​​bruser pan. Desuden er beton påføres over overfladerne af bruser kantstenen ( hævet kantsten på forkanten af et typisk brusebad). Forståelse af de betontyper , du har brug for din bruser gulv kan hjælpe dig med at konstruere en attraktiv, lækagetætte bruser. Ting du skal
Portland cement
Sand
Murværk mudder
Vand
Trillebør
Vis Flere Instruktioner
1

Lær terminologi for forskellige betontyper . Cement og beton er to forskellige stoffer. Cement er basen ingrediens i beton og beton er en forbindelse, der indeholder Portland-cement og andre komponenter , såsom sand, stumper af sten eller fiber. Portland cement er standard type beton , men ikke alle betontyper arbejde til alle formål. For brusebad gulve , du har brug for en konkret type, der kaldes "deck mudder " eller " gulv mudder ", som er blødere end beton, der anvendes til vægge og fortove . For bruser kantsten , du behøver " murværk mudder ", som er en tykkere version af mørtel , der anvendes til opmuring .
2

Saml komponenter til dæk mudder. Deck mudder eller gulv mudder består af fem dele sand til en del Portland cement. Ideelt set bør blandingen i dækket mudder indeholde " skarp sand " som er fremstillet af knust sten . Nogle bygherrer og fliser arbejdere foretrækker dæk mudder med en højere andel af cement ( fire dele sand til en del cement ), men denne blanding kan klumpe når fugtet.
3

Kombiner Portland cement og skarpe sand i en stor beholder , såsom en trillebør . Bland grundigt for at sikre sand og cement er jævnt fordelt. Tilføj lige nok vand til at danne en blanding , der vil danne et solidt , ikke- smuldrende klump når du fat i en håndfuld. Hvis din blanding er på den rigtige konsistens , bør du være i stand til at danne en kugle af den i hånden uden din hånd bliver våd eller klæbrig .
4

Opnå murværk mudder . Dette er en blanding af sand , Portland cement og kalk, som hjælper blandingen cling til overflader , hvortil de anvendes. Tilberedte murværk mudder blandinger er tilgængelige bygger levering butikker
5

Bland murværk mudder pulver med vand . ; blandingen skal være tyk . Lad blandingen hvile i fem til ti minutter, før du bruger det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com