DIY Remodel af en dobbelt bred Into en Cabin
En fordel ved en dobbelt -dækkende mobile hjem er, at du kan flytte den ind i besværlige steder. Hvis du gerne vil sætte en hytte på en høj bjergtop eller stejl parti, som er vanskeligt at få adgang til byggematerialer , er det lettere at gøre det med en dobbelt bredde . Først , check med de lokale bygningsmyndigheder at sikre, at remodeling en dobbelt bredde , som du ville en stationær hus er tilladte . Få de nødvendige tilladelser , hvis du er forpligtet til at gøre det. Som du planlægger Køkkenombygning , huske på, at brug af genbrugsmaterialer er sædvanligvis possible.Things du har brug
Bygningsreglementer
Byggetilladelse
2 - ved -6 -tommer indramning boards
Glasfiber isolering
Faux sten sidespor
Halvdelen logs
Udvendig sidespor
Tongue og not boards
lavenergivinduer
glasdør systemer
Bead bord paneler
Indervæg
rustik paneler
Paint
rustikke borde
Faux læder sofaer /stole
Artwork
Tæpper
Electric ledninger
Breaker box Hoteller i Bath inventar
Cooktop

Vis Flere Instruktioner
1

vurdere strukturelle integritet af dobbelt bredde mobilhome . Kig efter svag gulve, utætheder i taget, alle tidligere brandskade eller ledningsføring spørgsmål. Check under senge og indbyggede sofaer , for eksempel, for at afgøre, hvordan lyd alle dele af undergulv er. Undersøg mobilhome under crawlspace , også.
2

Byg et hus form rammer over hele strukturen . Opret en skrånende tag til at erstatte den flade eller afrundede form af den mobile home tag. Tænk på at konstruere træ framing til at passe over den gamle dobbelt bredde som en stram kassen. Anvendelse 2- ved -6- tommer bestyrelser og planlægger at tilføje 6 inches af rulle glasfiber isolering , før du installerer nye udvendige sidespor.
3

Planlæg udvendig beklædning materiale og fundament forbedringer. Installer faux sten udvendig beklædning i crawlspace området , som et valg . Planlægger at tilføje udvendige hus sidespor eller halve logs, som mulige valg , til at dække hele ydersiden for en hytte look. Construct framing at støtte tunge-og not boards hele strukturen som en anden mulighed. Design og bygge det ydre til at ligne et bjerg eller søen hytte , der blev stick- bygget på grunden.
4

Hold samme vindue størrelse åbninger , hvis det er muligt . Køb eller find energieffektive vinduer til at erstatte de gamle. Tilføj robuste trævindue indramning , som du konstruere den nye ydre dækker over metal eller træ struktur. Undgå at ændre størrelsen af ​​vinduerne for at gøre Køkkenombygning lettere. Installer en eller to glasdør systemer til at åbne den nye "håndbagage" til et dæk . Opret plads til skydedøre , hvis det er muligt , ved at tage ud et dobbelt vindue , snarere end at forsøge at skære en ny åbning.
5

Brug perle bord paneler , gips og rustikke paneler købt på close-out salg til slutte op inde i værelser . Male over gamle, mørke træpaneler med hvid halvblank maling, som en anden mulighed . Find rustikke borde og imiteret læder sofaer og stole på close-out salg. Tilføj kunstværker og tæpper til at give den nye hjem en hytte følelse.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com