Hvordan man opbygger en udekat Room
Katte er nysgerrige væsener , og de ​​udendørs holde mange fascinationer for dem. Mens mange katte er strengt indendørs dyr , naturens undere stadig er
noget, de kan nyde sikkert. Opbygning af en udendørs kat rum kan sikre ejeren føler sig sikker med deres kæledyr være udenfor , og katten kan opleve den friske luft. En udendørs legerum bør indeholde ting katte er tiltrukket af , såsom hylder og skrabe stillinger. Alle forsyninger kan findes på lokale hardware og dyrehandlere , og kan samles i mindre end et day.Things du har brug hoteltilbud Ekstra stort bur (5- fods høje bur ville være tilstrækkeligt ) hoteltilbud 3-4 ledning hylder ( med inkluderet bolte og skruer )
Pakke af 100 9 -tommers kabelbindere
stykke krydsfiner stor nok til at passe i bunden af ​​buret
Indendørs /udendørs tæpper
Hæftepistol
Skruetrækker
Wrench
kradsetræ myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Fastgør siderne af buret med kabelstrips . Placer en halv snes kabelbindere langs hver side af buret , fra top til bund , fastgørelse stramt.
2

Dæk krydsfiner med indendørs /udendørs tæpper af indpakning det omkring træet , trækker det stram og hæftning gulvtæppet på undersiden . Staple alle fire sider sikkert og vip krydsfiner forbi, placere den i bunden af ​​buret ved at skrue loftet af buret , og slippe krydsfiner på plads.
3

Placer buret udenfor, hvor det ønskes, enten direkte på græsplænen, der er knyttet til et vindue med buret dør står vinduet , eller på en gårdhave eller dæk.
4

tildække det øverste af hylderne med indendørs /udendørs tæpper , sikring med korte pistol . Placer trådhylder ved varierende højder i buret. Med loftet fra buret, vil det være let at glide hylden på plads. Fastgør hylderne stramt med skruenøglen med de medfølgende bolte og skruer til hylderne .
5.

Placer kradsetræ og alle andre legetøj din kat kan lide inde i buret . En kattebakke og mad retter også kan sættes inde i buret . Sæt loftet af buret ved at skrue den fast.
6

Forskning kattene i Australien site for mange ideer om konvertering af en gårdhave, dæk og mere ind i en meget stor udendørs kat kabinet eller kat løb. Nogle af de udendørs rum har flere niveauer og afsnit inden katten rummet. Opbygning af information og detaljerede billeder er inkluderet på webstedet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com