Sådan Live Off the Grid i Alaska
Living væk fra nettet betyder aldrig at skulle betale en anden el-regningen . Kom til dette punkt kræver planlægning og forberedelse , især i Alaska , hvor vejret kan være extreme.Things du har brug
Solpaneler
Pelton
batteri bank
Kompostering toilet
Opsamling af regnvand tønder
Well
Brændeovn
Wood
Vis yderligere vejledning
Instruktioner
1

Overvej om at bruge sol-eller vandkraft. Solar kræver en investering i solceller , en inverter , og opbevaring og backup batterier. Fordi vinter solskin er sparsomme , bør batteri backup holde nok opladning til at vare fem dage. Vandkraft er værd at overveje, hvis en strøm løber gennem din ejendom. Nogle Alaska beboere opnå fri vandkraft ved hjælp af en Pelton , som er forbundet til en inverter . Den Pelton Wheel, en vand turbine , der blev opfundet af Lester Allen Pelton i 1870 , er et hjul med flere spande formet som padler . Enheden anbringes i strømmen af ​​rindende vand. Da vand bevæger sig over hjulet, den spinder og genererer elektricitet. Overskydende energi fra sol-og vandkraft systemer er gemt i batteri backup . Overvej at installere sol-og vandkraft , så vil du have en backup strømkilde.
2

Gør dit hjem kloak -fri. Regelmæssige træk toiletter er storforbrugere af ferskvand og byrde i kloaksystemet. Septiktanke , individuel spildevand inddæmning og behandling systemer kræver service og vedligeholdelse af fagfolk. Udskift toiletter i dit hjem med kompostering toiletter , som bruger lidt eller ingen vand og kan bruges , selv når flydende vand er knappe , hvilket er typisk i Alaska vinter .
3

få din egen vandforsyning . En måde er at bore en brønd på din ejendom. Du kan også oprette en regnvandsopsamling system, ved hjælp regnvandsopsamling tønder til at lagre vandet. En tagrende kan hjælpe med at lænse vand ind i din samling tønder. Hvis du bor på ejendommen med en stream , kan du pumpe vand fra det ind i dit hjem .
4

Alaska vintrene er ekstremt koldt, så sørg for, at dit hjem er godt isoleret , og at alle revner er forseglet . Installer en brændeovn . Saml nok træ i løbet af sommeren til at vare vinteren. Hold dit træ på et tørt sted, der er let tilgængelig i vinteren. For at spare træ og penge, har alle sove i rummet med ovnen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com