Sådan installeres en Grohe Aquatower
Friedrich Grohe AG & Co KG , som almindeligvis betegnes som Grohe , blev grundlagt i 1911 som producent og distributør af sanitetsarmaturer , herunder køkken og badeværelse vandhaner, samt brusesystemer . En af linjerne i brusesystemer tilbydes af Grohe er Aquatower , et fritstående system designet til at integrere problemfrit med eksisterende badeværelse VVS-systemer . Den Aquatower kræver kun montering og tilslutning til varmt og koldt vand linjer i dit badeværelse og kan installeres uden specialuddannelse . Ting du skal
Skruetrækker
Skiftenøgle
unbrakonøgle ruler Salg Level
Stud Finder hoteltilbud Flad brækjern
Caulk
Fliseklæber hoteltilbud
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk den vigtigste vand ventil til dit hus og skylle dine rør grundigt.
2

Fjern den eksisterende bruser systemet hardware, såsom vandhaner og paneler for at synliggøre stud og vandledninger bag dem. De fleste hardware kan fjernes med en skruetrækker eller unbrakonøgle . Hvis din bruser væg består af fliser eller glasfiber paneler, der skal fjernes for at blotlægge stud, bruge en flad brækjern .
3

Find tappen i overfladen, hvor du vil være installerer Aquatower og placere den medfølgende monteringsproppen imod det. Skru proppen på plads.
4

Tilslut varmt og koldt vand forsyninger til S- union i bagsiden af ​​Aquatower .
5

Fastgør Aquatower i placere på toppen og bunden ved hjælp af de medfølgende skiver og møtrikker .
6

Installer øverste og midterste dækker hvor det er angivet på forsiden af ​​den monterede Aquatower . Skru og stram de inkluderede fastsættelse ringer ved hjælp af din unbrakonøgle .
7.

den medfølgende rosetter til sidebrusere med unbrakonøgle .
8

Installer nederste dæksel hvor det er angivet på forsiden af ​​Aquatower og skru den på plads.
9.

Installer medfølgende union brystvorten hvor det er angivet på topdækslet af Aquatower og fastgør det på plads med unbrakonøgle .

10

Fastgør sprøjteslangen hvor det er angivet på fagforeningen brystvorten og indsætte handspray i holderen leveres på det øverste låg.
11

Fjern din eksisterende overhead- spray og skru den medfølgende ét i stedet for at afslutte dine Aquatower installationer. Ingen forbindelser til vandledningerne skal være mulighed for overhead spray.
12

Udskift fliser eller glasfiber paneler , du måtte have fjernet for at eksponere stutteriet.
13

Drej vigtigste vand ventil til dit hus igen.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com