Fordele ved uorganisk gødning
uorganisk gødning har flere fordele i forhold naturlig gødning . Det giver dig mulighed for præcist at planlægge arten, mængden og koncentrationen af ​​de næringsstoffer, du lægger i jorden. Uorganisk gødning gør det nemmere at oprette en nøjagtig gødskning plan, der vil reducere unødvendige befrugtning , så du sparer tid og penge. Ansøgning

uorganisk gødning kommer i forskellige former , der giver flere muligheder for anvendelse . Mængden af ​​gødning , at du bliver nødt til at anvende er typisk baseret på mængden af ​​kvælstof i gødningen . Flydende og fast pellet gødning dispenseres ved hjælp af en mekanisk sprøjte monteret på en traktor eller en manuel sprederen. Disse to typer af gødning har den fordel, at du kan vælge den mængde og koncentration af gødningen du anvender til jorden. Uorganisk gødning er også let at anvende under overfladen af ​​jorden, hvilket gør det nemt at injicere gødning i jorden.
Hovedbestanddele

fleste uorganiske gødninger, der indeholder en vis mængde af de tre vigtigste kemikalier planter kræver for en sund vækst . Hver type af uorganisk gødning er bedømt af mængden af ​​kvælstof , fosfor og kalium , den indeholder. Disse gødning er specielt formuleret til at give specifikke beløb af hver af disse kemikalier til dine planter. I kombination med jordtest kan du bruge en uorganisk gødning til at planlægge de nøjagtige mængder gødning dine planter får brug for.

Supplerende næringsstoffer

Ud over de tre vigtigste næringsstoffer, der findes i de fleste uorganisk gødning , planter kræver en række andre næringsstoffer, der er kendt som mikro-næringsstoffer . Disse næringsstoffer indbefatter zink, kobber, jern , molybdæn, mangan, bor og flere andre næringsstoffer. Jordbunden , der er mangelfuld i en af ​​disse mikronæringsstoffer er let ændret anvendelse af en uorganisk gødning, der indeholder en formulering af disse mikronæringsstoffer . Over gøde med mikronæringsstoffer kan skabe giftige niveauer af disse kemikalier , der vil skade dine planter. Brug uorganisk gødning med mikronæringsstoffer i forbindelse med jord test vil sikre rig, sund plantevækst.

Hus Have © have.989214.com